Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Thailand ×
  • Phuket ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Phuket wordt in Thailand ook wel de ‘Parel van het zuiden’ genoemd en zo’n bijnaam krijgt het natuurlijk niet voor niets. Loop over de schitterende zandstranden, zwem in de helderblauwe zee of bezoek een van de prachtige baaitjes en tempels. Je hebt in Phuket 3 stranden die absoluut je bezoek waard zijn. De bekendste van allemaal is Patong Beach. Hier vind je ontelbare winkeltjes, restaurants en massagesalons. Ook kan je je hier tot in de late uurtjes vermaken in het drukke uitgaansleven. Kata Beach en Kamala Beach zijn meer geschikt voor families. Bij deze relatief rustige stranden kan je ook vele watersporten beoefenen. Phuket is leuk voor iedereen, en er is genoeg keuze uit de vele hotels die er zijn! Ontdek het zelf.

Lees meer

Populaire vakanties Phuket

Phuket - Oogverblindend mooie stranden

Phuket ligt op ongeveer 862 kilometer van Bangkok. Dit is het grootste en meest bezochte (schier)eiland van Thailand en wordt ook wel Pearl of the Andaman en Pearl of the South genoemd. Het strand van Patong Beach is zeer populair en in de avonduren kun je hier goed stappen. Duiken en vissen zijn populaire activiteiten rond Phuket en er zijn genoeg winkels te vinden. Kamala Beach is perfect voor een ontspannen vakantie. Het strand is gigantisch lang en er zijn vele luxe resorts. Het is een van de rustigste bestemmingen van Phuket!

 Bezienswaardigheden in Phuket

Khao Phra Thaeo is een wildpark ongeveer 22 kilometer buiten de stad. Hier vind je verschillende soorten zoogdieren, reptielen en vogels en is het ook een prachtige omgeving met een aantal watervallen, zoals de Ton Sai waterval. Ook leuk om te bezoeken is de Wat Phra Thong tempel in het binnenland, met daarin een boeddha. Deze boeddha is deels begraven/uitgegraven, alleen het bovenlijf steekt boven de grond uit. Naast de tempel is ook nog een klein museum, wat ook leuk is om te bezoeken.

Blog

 • Foto
  Wat te doen op Phuket? De parel van Zuid-Thailand
  13 juli 2021

  Van alle eilanden in Thailand is Phuket een van de allermooiste om naartoe te gaan. Ken je die plaatjes van spierwitte stranden, houten bootjes en helderblauw water? In deze blog delen we de leukste tips voor Phuket met je.

  Wat te doen op Phuket