Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Phuket ×
    • Patong Beach ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Patong Beach

Patong Beach is één van de populairste regio's van Phuket in Thailand en staat bekend om haar mooie strand en bruisende uitgaansleven. Overdag kan je hier heerlijk luieren aan het strand en zwemmen in zee. Zodra de zon ondergaat veranderd Patong Beach in een levendige uitgaansstad boordevol gezellige restaurants, winkels, bars en discotheken. Hier kan je dansen tot in de vroege ochtend. Niet zo'n feestbeest? Probeer dan eens lekkere snacks bij de streetfood trucks of geniet van een heerlijke massage in een van de beautysalons. De volgende dag wuiven de palmbomen aan het strand je alweer tegemoet. Voor een bruisende strandvakantie is Patong Beach absoluut the-place-to-be in Thailand!

Lees meer

Populaire vakanties Patong Beach

Patong Beach: bruisende stad in Phuket

Patong Beach heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten en heeft ook een bruisend nachtleven. Ben je op zoek naar gezellige bars, discotheken en ander vertier gedurende de avond, dan ben je in Patong Beach aan het juiste adres. Het nachtleven centreert zicht vooral rond Soi Bangla (Bangla Road), maar er zijn natuurlijk ook wat rustige gedeeltes te vinden in de stad.

Urenlang wandelen over het strand

Patong Beach heeft maar liefst 2,5 kilometer aan kustlijn en is met gemak het meest populaire gedeelte van Phuket. Aan deze kustlijn vind je veel verschillende hotels, restaurants, bars, clubs en andere activiteiten. Er is echt geen reden om je te vervelen in Patong Beach!

Shoppen in Patong Beach

Er is een groot aantal winkels in Patong Beach te vinden. Van vers markten en nachtmarkten tot aan het grootste winkelcentrum van Phuket waar je honderden souvenirs kunt kopen maar ook mode, elektrische apparaten en veel meer. Bezoek de Banzaan Vers markt of de Malin Plaza Patong.

Patong Beach: beste reistijd

Het gehele jaar door geniet je in Patong Beach van aangename temperaturen van gemiddeld 30-34 graden overdag. De beste reistijd voor zonaanbidders is van december t/m april. In de overige maanden heb je namelijk kans op flinke regenbuien tijdens de moesson. Het hele jaar door kan je prima zwemmen in zee. Die is gemiddeld 28-29 graden, ideaal dus voor duik- en snorkelliefhebbers.

Heb jij ook zin in een vakantie naar het tropische Thailand? Bekijk dan snel het uitgebreide aanbod aan hotels in het levendige Patong Beach.