Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Bangkok ×
    • Bangkok ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Bangkok? Last minute Bangkok en all inclusive Bangkok vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Bangkok van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Bangkok te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Bangkok is de hoofdstad van Thailand en wordt vanwege de vele kanalen, ofwel 'Khlongs' ook wel Venetië van het Oosten genoemd.

Lees meer

Populaire vakanties Bangkok

Bangkok - Venetië van het Oosten

De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Menam (Chao Phraya-rivier), dicht bij de Golf van Thailand. De meeste bezienswaardigheden vind je aan de oevers van de Chao Phraya, de rivier die door het centrum van Bangkok kronkelt. Bezoek de Chatuchak weekendmarkt in Bangkok, de grootste markt van Azië.

 

Hou je van winkelen en souvenirs, ga dan naar het megawarenhuis Pantip Plaza, de avondmarkt van Pat Pong of Khao san road. Iets wat je zeker moet doen is een bezoek brengen aan het koninklijk paleis en het daarbij gelegen Wat Phra Kaeo, tempel van de Emerald Buddha (de smaragdgroene Buddha). Maar er zijn nog veel meer tempels te zien in Bangkok. De oudste is Wat Pho met een enorm verguld beeld van een liggende Boeddha en de Wat Arun, de tempel van de ochtendschemering.

 

Bezoek net even buiten de stad de drijvende markt Floating Market Klong Damnoen Saduak. Hier koop je houtsnijwerksouvenirs en groente en fruit vanaf een bootje. Verder kun je in Bangkok heerlijk eten in één van de vele restaurants maar nog leuker is gewoon op straat rondom de markten.