Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Sri Lanka ×
    • Zuiden ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Aan de schitterende zuidkust van Sri Lanka ben je wel even zoet. Hier vind je de mooiste stranden in populaire badplaatsen zoals Galle en Matara, maar de avontuurlijke vakantieganger kan aan deze kant ook nog stuiten op verborgen parels, zoals prachtige stranden die nog niet ontdekt zijn! Huur een scooter om de omgeving te verkennen, of je laat je rijden in het meest lokale vervoersmiddel: de tuktuk. Reizen met de trein is een onvergetelijke happening in deze regio, en een bezoekje aan de plaatselijke kermis geeft je het gevoel alsof je met de tijdmachine op de set van Grease bent beland. Zie jij jezelf hier al rondlopen? Bekijk snel de hotels en geniet van een heerlijk vakantie aan de zuidkust van Sri Lanka!

Lees meer

Populaire vakanties Zuiden

Bezienswaardigheden zuidkust

Een van de meest bijzondere treinreizen die je kunt maken op deze aardbol, is die tussen Kandy en Ella, vanaf het midden van Sri Lanka richting het zuiden. Eigenlijk is het net alsof je urenlang naar een geweldige natuurfilm zit te kijken. Vanuit de trein heb je weids uitzicht op de mooiste watervallen, indrukwekkende rotsformaties, en uitgestrekte theeplantages. Wildlife spotten als een pro doe je in het aan de kust gelegen Yala National Park. Op safari kom je oog in oog te staan met olifanten, luipaarden, krokodillen en neushoornvogels in hun natuurlijke habitat. Maar de natuur heeft hier nog zoveel meer voor je in petto. Bosreservaat Sinharaja is het laatste onaangetaste regenwoud van deze omvang. Het staat niet voor niets sinds 1989 op de werelderfgoedlijst UNESCO. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de schitterende watervallen van dit eiland. Stuk voor stuk in het zuiden van Sri Lanka te vinden.

Wil jij je vakantie in het zuiden van Sri Lanka ook combineren met ontspanning? Dan raden wij het paradijselijke Bentota aan. Daar vertoef je gegarandeerd op het kilometerslange zandstrand. Kortom, hier wil je je zonvakantie doorbrengen!

Accommodaties zuiden van Sri Lanka

Je kunt een vakantie in Sri Lanka lekker basic houden, maar als luxe meer jouw ding is, zit je hier ook goed. Oftewel, een vliegvakantie naar Sri Lanka is geschikt voor ieders portemonnee. Van lekker eenvoudig tot super-de-luxe. Een hotelkamer met mountain view, of een resort met uitzicht op zee. Bekijk snel alle hotels in deze regio!