Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Sri Lanka ×
    • Zuiden ×
    • Hikkaduwa ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Hikkaduwa

Op zoek naar een goedkope vakantie Hikkaduwa? Last minute Hikkaduwa en all inclusive Hikkaduwa vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Hikkaduwa van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Hikkaduwa te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Hikkaduwa ligt in het Zuiden van Sri Lanka aan de westkust van het eiland. Hikkaduwa is een populaire badplaats vanwege de goede surfmogelijkheden en omdat je hier heerlijk kunt relaxen op de mooie stranden en kunt genieten van de nog mooiere zonsondergang!

Lees meer

Populaire vakanties Hikkaduwa

Hikkaduwa – Hippie getaway

Hikkaduwa is een mooie badplaats en beschikt over een breed zandstrand. Het staat vooral bij surfers bekend om de goede golven. In de jaren ’70 groeide dit vissersdorpje uit tot een hippie en surf hang out. De laid-back surfers vibe is nog steeds sterk aanwezig en dit in combinatie met de prachtige koraalriffen maakt van Hikkaduwa een heerlijke vakantie bestemming. Het strand van Hikkaduwa is erg pittoresk en er wordt wel eens gezegd dat het het mooiste stuk strand in Ceylon is. Tegenwoordig vind je in deze toeristische plek, verschillende luxe hotels en resorts en alle bijbehorende voorzieningen.

 

Hikkaduwa ligt langs de kustweg en beschikt over een levendig, toeristisch centrum met veel winkeltjes, straatverkopers en een kleine vissershaven. Verder vind je in Hikkaduwa talloze restaurantjes en cafés, waar je je in de avonduren uitstekend kunt vermaken. Elke avond wordt er een sprankelende vuurwerkshow gegeven om aan te geven waar de place to be is. Hier kun je vervolgens de hele nacht dansen op het strand!

 

Naast surfen kun je in Hikkaduwa ook geweldig snorkelen! De badplaats staat namelijk ook bekend om haar kleurrijke onderwaterwereld. Zo vind je hier onder andere schildpadden en bijzondere vissoorten. De benodigde uitrusting voor surfen en snorkelen is hier altijd te huur.