Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Sri Lanka ×
    • Zuiden ×
    • Bentota ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Bentota? Last minute Bentota en all inclusive Bentota vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Bentota van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Bentota te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Bentota ligt in het Zuiden van Sri Lanka, aan de westkust van het eiland. De badplaats ligt aan de Indische Oceaan en beschikt over prachtige stranden

Lees meer

Populaire vakanties Bentota

Bentota - Ongerepte en uitgestrekte palmenstranden

De badplaats Bentota is een ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Met de lang uitgestrekte zandstranden en het tropische klimaat is dit een plek waar je optimaal kunt ontspannen. Ondanks de vele toeristen is Bentota een serene badplaats. In de weekenden komen de inwoners van de hoofdstad Colombo zelfs naar deze stranden om hier te genieten! Ook voor watersporters en duikliefhebbers is het hier een waar paradijs. Je kunt hier onder andere windsurfen, waterskiën en de adembenemende onderwaterwereld ontdekken door te snorkelen of te duiken.

 

Ook is Bentota geschikt als startpunt voor diverse mooie tours om verschillende indrukwekkende delen van Sri Lanka te verkennen. Voor wat avontuur kun je met een boot op riviersafari gaan over de gelijknamige rivier Bentota. Tussen de mangrove bossen spot je hier bijvoorbeeld bijzondere vogelsoorten en zelfs krokodillen! Breng ook een bezoek aan één van de theeplantages of neem een kijkje bij de nabijgelegen eeuwenoude Kande Viharaya tempel.

Sea Turtle Conservation Project

Ook leuk is een bezoek aan de zeeschildpaddenopvang in Kosgoda, waar de populatie van vijf verschillende soorten beschermde zeeschildpadden op peil wordt gehouden. Hier worden onder andere gevonden en gelegde eieren uitgebroed en worden de jonge schildpadjes opgevangen met als doel ze weer uit te zetten. Op deze manier heeft de organisatie in 25 jaar al meer dan 500.000 schildpadden kunnen uitzetten in de Indische Oceaan.