Melia Lebreros

  • *
  • *
  • *
  • *

Sevilla, Sevilla, Spanje

Vanafprijs geldt op:
18 juni (2 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken

*Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid

p.p. vanaf * 239

Informatie over Melia Lebreros

Melia Lebreros is een luxe 4-sterren hotel in Sevilla. Het hotel behoort tot de welbekende Melia keten. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,5 door meer dan 1453 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Melia Lebreros voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Melia Lebreros en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Algemeen

Inrichting:

  • receptie

Tweepersoonskamer (tweepersoonskamer), standaard kamer:
  • Bad of douche/toilet

Voedsel:
  • Zonder voedsel (U)
  • Overnachting met ontbijt (B)

Hotelcategorie: niet gespecificeerd

Opmerking over de toegankelijkheid van het hotel:
  • Het hotel is geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Neem contact op met uw boekingskantoor met uw individuele behoeften.

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij de productbeschrijving anders vermeldt. Op verzoek verstrekken wij u echter graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, waarbij rekening wordt gehouden met uw behoeften.

Accommodatie

Bij het boeken van een eenpersoonskamer krijgt u, afhankelijk van de beschikbaarheid, een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik (dit kan niet op voorhand gegarandeerd worden).

Opmerking voor mensen onder de 18 jaar die alleen reizen

Alleenreizenden jonger dan 18 jaar zonder oudere volwassen begeleider worden alleen op aanvraag geaccepteerd.

Kennisgeving

U ontvangt de diensten die u specifiek heeft geboekt en bevestigd door uw reisorganisator (in termen van maaltijden, kamercategorie, enz.). Het optionele gebruik van hotelfaciliteiten, bijvoorbeeld spa, zakencentrum, parkeerplaats etc. is niet inbegrepen en is vrijwel altijd tegen betaling en dient ter plaatse te worden betaald, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de beschrijving of in uw bevestiging.

Zelf overstappen

Houd er rekening mee dat deze aanbieding geen transfer van de luchthaven naar het hotel en terug omvat. Dit dient op eigen initiatief en voor eigen rekening ter plaatse te gebeuren.

Wij wijzen u erop dat dit een algemeen geldige productbeschrijving is.
De uitgebreide productbeschrijving wordt momenteel gemaakt.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken