No text for code: head_meta_tags

No text for code: page_search_yousearchfor

2 no text for code: txt_person_multNo text for code: travelparty_allin1room
  • No text for code: travelparty_birthdate_rowtitle
  • No text for code: travelparty_birthdate_rowtitle
No text for code: txt_change
    • Spanje ×
    • Sevilla ×
    • Sevilla ×
No text for code: control_vraagoverdezereis_title
No text for code: control_vraagoverdezereis_description
No text for code: control_vraagoverdezereis_phonenumber
No text for code: control_vraagoverdezereis_faq
No text for code: control_vraagoverdezereis_mail

Stedentrip Sevilla

Op zoek naar een goedkope stedentrip Sevilla? Last minute Sevilla en all inclusive Sevilla vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Sevilla van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip Sevilla te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je stedentrip! Sevilla is de op drie na grootste stad van Spanje én de hoofdstad van de oogverblindend mooie regio Andalusië.

No text for code: js_toggletext_readmore

No text for code: page_search_title_populair_results

Sevilla - Een rijke historie

Gezien het rijke verleden is Sevilla, gelegen aan de rivier de Guadalquivir, in cultureel opzicht een zeer interessante bestemming. De stad bestaat uit verschillende wijken, ieder met een eigen en zeer verschillend karakter. Het is er een doolhof van smalle straatjes en gezellige pleinen. Belangrijke musea in de stad zijn het Archeologisch Museum (Museo Archeológico), het Museum voor Schone Kunsten (Museo de Bellas Artes) en museum Archivo de Indias.

Bezienswaardigheden Sevilla

Eén van de prominentste gebouwen in Sevilla is toch wel de kathedraal Maria de la Sede (1401-1519), één van de grootste gotische kathedralen ter wereld. Vlakbij de kathedraal vind je ook de bekende klokkentoren Giralda. Vooral 's avonds is deze toren een echte trekpleister omdat deze dan mooi verlicht is.

Breng ook een bezoek aan Alcazar, het historische koninklijk paleis van Sevilla. Regelmatig zijn hier exposities te bewonderen. Omdat het paleis een van de drukste bezienswaardigheden is, is het raadzaam om je tickets vooraf aan te schaffen. Meer interessante, historische (overheids)gebouwen vind je aan het Plaza de España.

In de fantastische stad Sevilla kun je ook volop genieten van heerlijke tapas in de vele bars en restaurants en het heerlijke buitenleven. Winkelliefhebbers kunnen terecht in de straat Calle Sierpes, de beroemdste winkelstraat van Sevilla.

No text for code: result_body_end_scripts