Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Sevilla ×
  • Sevilla ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Stedentrip Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van de provincie Andalusië, gelegen in het zonnige land Spanje. Wanneer je een weekendje weg naar Sevilla boekt ben je gegarandeerd van een super leuke stedentrip! Deze charmante stad betoverd iedereen met haar schoonheid. De flamenco, de oude binnenstad, de aangename temperatuur en de smalle straatjes van de oude wijken zullen zeker indruk op je maken tijdens je stedentrip naar Sevilla. Daarnaast zullen de prachtige historische gebouwen en gezellige restaurantjes ook niet aan je voorbij gaan. Geniet na een lange dag bezienswaardigheden bewonderen, zoals de kathedraal, van de heerlijke Spaanse keuken in een van de authentieke tapasbarretjes. Tot slot is de vliegtijd naar Sevilla slechts 2 uur en 40 minuten, ideaal voor een weekendje weg!

Lees meer

Populaire stedentrips Sevilla

Sevilla - Een rijke historie & interessante cultuur

Gezien het rijke verleden is Sevilla, gelegen aan de rivier de Guadalquivir, in cultureel opzicht een zeer interessante bestemming. De stad bestaat uit verschillende wijken, ieder met een eigen en zeer verschillend karakter. Het is er een doolhof van smalle straatjes en gezellige pleinen. Belangrijke musea in de stad zijn het Archeologisch Museum (Museo Archeológico), het Museum voor Schone Kunsten (Museo de Bellas Artes) en museum Archivo de Indias.

Bezienswaardigheden Sevilla

Eén van de prominentste gebouwen in Sevilla is toch wel de kathedraal Maria de la Sede (1401-1519), één van de grootste gotische kathedralen ter wereld. Vlakbij de kathedraal vind je ook de bekende klokkentoren Giralda. Vooral 's avonds is deze toren een echte trekpleister omdat deze dan mooi verlicht is. Breng ook een bezoek aan Alcazar, het historische koninklijk paleis van Sevilla. Regelmatig zijn hier exposities te bewonderen. Omdat het paleis een van de drukste bezienswaardigheden is, is het raadzaam om je tickets vooraf aan te schaffen. Meer interessante, historische (overheids)gebouwen vind je aan het Plaza de España. In de fantastische stad Sevilla kun je ook volop genieten van heerlijke tapas in de vele bars en restaurants en het heerlijke buitenleven. Winkelliefhebbers kunnen terecht in de straat Calle Sierpes, de beroemdste winkelstraat van Sevilla.

Dus ben jij op zoek naar een stedentrip of weekendje weg waar genoeg te bewonderen is? Dan is Sevilla perfect voor jou!


Blog
 • Foto
  Filmlocaties Star Wars II
  23 mei 2021

  Als jij een beroemde filmlocatie wil bezoeken van deze Amerikaanse film, moet je zeker een bezoek brengen aan Plaza de España in Sevilla of Villa del Babianello aan het Comomeer in Italië. Je waant je hier in complete Star Wars sferen!

  Filmlocaties Star Wars II