Last Minute Blanes

Al jarenlang staat Blanes aan de Costa Brava bovenaan het vakantielijstje van vele Nederlanders. Zon, zee en strand zijn vaak de eerste 3 woorden waar je aan denkt bij een vakantie naar Blanes. Tijdens je last minute Blanes kan je echter nog veel meer doen dan lekker luieren op het strand!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Last minute vakantie Blanes: Spaans genieten

De Costa Brava is één van de bekendste Spaanse Costa’s gelegen in het noordoosten van Spanje. Het biedt een tal van gezellige badplaatsen, waar Blanes er één van is. Naast Blanes vinden ook Lloret de Mar, Malgrat de Mar en Calella hier hun thuis. Een goedkope vakantie aan de Costa Brava staat garant voor een heerlijke zonvakantie.

Vanuit Blanes naar Barcelona

Tijdens je last minute Blanes kun je de rijke cultuur proeven van Barcelona. Vanaf het centrum van Blanes kun je per bus naar een van de bekendste steden van Europa. Flaneren over de ramblas, een voetbalwedstrijd van FC Barcelona bekijken in Camp Nou of de Sagrada Familia beklimmen horen er allemaal bij wanneer je Barcelona bezoekt.

Last minute Blanes: feesten tot in de vroege ochtend

Blanes heeft een tal van gezellige restaurants, bars en discotheken. Jongeren komen hier in de zomervakantie graag voor het uitgaansleven. Echter vind je in Blanes een gemoedelijke sfeer, wat er voor zorgt dat jong en oud gezellig samen vakantie vieren. Een goedkope vakantie in Blanes heeft daarnaast een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding!

Vind de beste last minute deal Blanes

Ook toe aan een zonvakantie? Boek dan vandaag nog je goedkope last minute naar Blanes! Geniet van heerlijk eten, een uitzonderlijke Spaanse gastvrijheid en een bruisend uitgaansleven.