IBEROSTAR Selection Paseo de Gracia

  • *
  • *
  • *
  • *

Barcelona, Barcelona, Spanje

  • Eersteklas Hotel in Barcelona
Vanafprijs geldt op:
10 januari (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 314

Informatie over IBEROSTAR Selection Paseo de Gracia

Iberostar Selection Paseo de Gracia is een luxe 4-sterren hotel in Barcelona. Het hotel behoort tot de welbekende IBEROSTAR keten. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's van IBEROSTAR Selection Paseo de Gracia voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar IBEROSTAR Selection Paseo de Gracia en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Algemeen

Inrichting:

  • ontvangst

Tweepersoonskamer (2pk):
  • Bad of douche/toilet

Maaltijden:
  • Zonder eten (U)
  • Bed en ontbijt (B)

Hotelcategorie: geen informatie

Beperkte mobiliteit

Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving, maar op verzoek geven we u graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften.

accommodatie
Als je een eenpersoonskamer boekt, ontvang je een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik, afhankelijk van de beschikbaarheid (dit kan niet vooraf worden gegarandeerd).

Belangrijke notitie:
In verband met de versoepeling van de coronabeperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het weglaten van geadverteerde reisdiensten.
Uw wettelijke garantieclaims blijven hierdoor onaangetast.

Let op verblijfsbelasting

Als de productbeschrijving specifieke informatie over een toeristenbelasting bevat, is deze bindend.

Houd er in alle andere gevallen rekening mee dat in sommige steden en gemeenten een lokale stadsbelasting van toepassing kan zijn of op korte termijn kan worden ingevoerd. De hoogte van de verblijfsbelasting is meestal afhankelijk van het aantal sterren in het geboekte hotel en de verblijfsduur. De toeslag dient door de gast rechtstreeks aan het hotel te worden betaald. Informeer daarom kort voordat u op reis gaat of een dergelijke belasting van toepassing is op de door u gekozen locatie.

merk op

U ontvangt de diensten die u specifiek heeft geboekt en die door uw touroperator zijn bevestigd (qua maaltijden, kamercategorie, enz.). Het optionele gebruik van hotelfaciliteiten, zoals spa, zakencentrum, parkeerplaats etc. is niet inbegrepen en is bijna altijd tegen betaling en ter plaatse te betalen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de beschrijving of in uw bevestiging.

Zelf overdragen

Wij vestigen uw aandacht op het feit dat deze aanbieding geen transfers van de luchthaven naar het hotel en terug omvat. Dit dient u zelf en voor eigen rekening ter plaatse te doen.

Wij wijzen u erop dat dit een algemeen geldende productbeschrijving is.
De uitgebreide productbeschrijving wordt momenteel gemaakt.

De stad Barcelona heft een toeristenbelasting, die is gebaseerd op de nationale categorie van het hotel en als volgt wordt gespreid en bij het hotel moet worden betaald:
5* - € 2,74 per persoon per nacht
4* - van 01/06/2021 tot 30/09/2021 - 2,04 € per persoon per nacht
van 01/10/2021 tot 31/12/2021 -2,70€ per persoon per nacht
van 01/01/2022 tot 31/12/2022 - 3,80€ per persoon per nacht
van 01/01/2023 tot 31/12/2023 - 4.90€ per persoon per nacht
vanaf 01/01/2024 - 5,45€ per persoon per nacht
tot 3* - € 0,72 per persoon per nacht

Bovenstaande tekst over IBEROSTAR Selection Paseo de Gracia is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken