Ibis Alicante

  • *

Alicante, Alicante, Spanje

  • Gratis parkeergelegenheid bij hotel
  • Modern ingerichte kamers met airco
  • Familiekamers beschikbaar
  • Ontspannen aan de bar
Vanafprijs geldt op:
14 december 3 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Eindhoven
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 126

Informatie over Ibis Alicante

Op zoek naar een fijne accommodatie in Alicante? Ibis Alicante is een budget 1-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende Ibis keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,8 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Ibis Alicante voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Ibis Alicante en geniet van een heerlijke vakantie in Spanje!

Zeer geschikt voor gezinnen!

Faciliteiten

Op zoek naar een betaalbaar hotel voor jouw familievakantie? Dan is Ibis Alicante perfect voor jullie. Het heeft alle nodige voorzieningen, ligt op 3 km van het strand en 5 km van het stadscentrum en de luchthaven en is 100% rookvrij. Het hotel heeft ruime kamers, gratis parkeergelegenheid en een restaurant en bar die 24 uur per dag geopend zijn. 

Bovenstaande tekst over Ibis Alicante is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken