Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Portugal ×
    • Costa Verde ×
    • Esposende ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Esposende

Op zoek naar een veelzijdige vakantie in de zon? Dan is Esposende echt iets voor jou! Deze plaats is gelegen in de regio Costa Verde in het noordwesten van Portugal en staat bekend als een surfparadijs. Voor zowel ervaren als beginnende watersporters is hier genoeg te doen. Daarnaast vind je hier ook heerlijke zandstranden waar je tot rust kunt komen. Toch op zoek naar wat meer activiteit? Maak je geen zorgen, er zijn uitgestrekte bossen en een prachtig heuvellandschap wat zich uitstekend leent voor wandelingen! Ook zijn steden als Braga en Porto goed bereikbaar vanaf Esposende. Braga is ongeveer twintig minuten rijden en Porto een ruim half uur. Perfect voor een dagtripje!

Lees meer

Populaire vakanties Esposende

Esposende, een heerlijke strandvakantie

Zoals al eerder benoemd is Esposende een fantastische bestemming voor surfliefhebbers. Je vindt hier vele uitgestrekte zandstranden waar ook surflessen gegeven worden voor de beginners. Voor de mensen die wat meer voor de ontspanning komen is er ook genoeg te doen. Zo is er een leuke boulevard met restaurants en cafés waar je uren over kunt struinen. Esposende is een nog onontdekte parel. Dit zorgt ervoor dat je de typisch Portugese sfeer nog echt kunt proeven!

Geniet van de natuur in Esposende

De kustlijn van Esposende wordt al vele jaren als beschermd landschap getypeerd. De kuststreek wordt zelfs als één van de mooiste streken in Portugal beschouwd. Vele zandduinen, uitgestrekte stranden en een leuke boulevard zorgen voor genoeg beleving! Daarnaast kun je ook mooie wandelingen maken in deze regio. Zo zijn er een aantal grote bossen en heuvellandschappen waar je dagen kunt rondstruinen.

Dagtripje naar Porto en Braga

Als je wat langer in Esposende bent is het ook zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de steden als Porto en Braga. Deze twee plaatsen zijn goed bereikbaar met de auto. Beiden zijn binnen een half uur rijden bereikt. Ook Guimarães en Póvoa de Varzim zijn leuke steden die in de buurt liggen.

Kortom: waar wacht je nog op? Vier jouw volgende vakantie in Esposende!