Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Polen ×
    • Krakau ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Krakau is een veelzijdige stad en een perfecte vakantiebestemming als je ervan houdt om bezienswaardigheden te bezoeken. Gelegen in het zuiden van Polen vind je de voormalige hoofdstad van het land. Krakau is erg sfeervol en tijdens je vakantie geniet je hier van vele historische aspecten. Het is dan ook geen wonder dat het op de werelderfgoed lijst van UNESCO staat. Breng tijdens je vakantie Krakau een bezoek aan het indrukwekkende Auschwitz of vul een van je vakantiedagen met een uitstapje naar de zoutmijn van Wieliczka. Er zijn genoeg mogelijkheden wanneer je afreist naar deze leuke vakantiebestemming!

Lees meer

Populaire vakanties Krakau

Wat te doen tijdens een vakantie in Krakau?

Tijdens een vakantie in Krakau kun je vele bezienswaardigheden opzoeken in de stad zelf, maar je kunt je ook zeker in de omgeving van Krakau vermaken. Denk bijvoorbeeld aan het concentratiekamp Auschwitz. Dit is misschien wel het meest indrukwekkende aandenken aan de Holocaust in de Tweede Wereldoorlog. Voor reizigers uit de hele wereld is Auschwitz een belangrijke reden om een vakantie naar Krakau te boeken. Daarnaast is de Wieliczka-zoutmijn een echte aanrader. Deze mijn is een van de oudste zoutmijnen ter wereld en is gelegen in het plaatsje Wieliczka, nabij Krakau. Ideaal om een leuke vakantiedag mee te vullen!

Beste reistijd vakantie Krakau

Het is handig om te weten wat de beste reistijd voor een vakantie naar Krakau is, omdat je natuurlijk het meeste uit je vakantie wilt halen. De beste reistijd voor Krakau vind je in de maanden mei, juni, september en oktober. Krakau heeft namelijk erg koude winters en gematigd warme zomers met veel regen. Vandaar dat het voor- en najaar de beste reistijden voor een vakantie Krakau zijn.

Hoe is de temperatuur tijdens mijn vakantie in Krakau?

Wat het doel van je vakantie Krakau ook is, op reis wil je graag goed weer! Over de beste reistijd hebben we je daarnet al geïnformeerd, maar de temperatuur is ook niet geheel onbelangrijk. Krakau heeft een gematigd landklimaat. Dat wil zeggen dat de zomers warm zijn en met name in de herfst en in de lente is het weer erg wisselvallig. In januari wordt het maximaal zo’n 0 graden in Krakau, terwijl het in juli en augustus zo’n 23 graden wordt.

Word Krakau jouw volgende vakantiebestemming? Bekijk snel ons brede aanbod aan hotels in Krakau en boek vandaag nog jouw vakantie naar deze leuke bestemming!