Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Nederland ×
    • Utrecht ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ben je op zoek naar een leuke vakantie in Nederland? Ga dan op ontdekking in de provincie Utrecht! Natuurlijk is een bezoek aan de stad Utrecht niet te missen. Deze stad heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een populaire plek voor een dagje weg. In deze gezellige stad vind je de leukste winkelstraten en op de mooie terrassen langs de grachten geniet je van een lekker drankje en hapje na een middag winkelen. En wil je liever wat actiefs doen? In het natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug vind je meer dan 50 verschillende wandelroutes door de bossen, heide en stuifzandgebieden. Je kunt ook richting de Loosdrechtse Plassen gaan waar je diverse watersporten kunt beoefenen als kanoën en suppen. Kortom: Utrecht biedt voor ieder wat wils!

Lees meer

Populaire vakanties Utrecht

Vakantie Utrecht en omgeving

In de omgeving van Utrecht heb je eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Met maar liefst 270 historische plaatsen, heb je iedere dag wel weer een andere plek om te ontdekken. In de provincie vind je dan ook vele mooie monumentale panden en kastelen terug. Een aantal hiervan kan je bewonderen in de grote steden Utrecht, Vianen en Woerden. Maak hier een boottocht door de grachten en geniet van al het moois om je heen. 

Ontdek de kleurrijke huizen in Houten

Zou je eigenlijk veel liever naar een zonnige bestemming gaan dan in Nederland blijven? Ga dan eens naar Houten, dat net buiten het stadscentrum van de hoofdstad Utrecht ligt. Hier vind je aan de Rietplas bijzondere huizen die geïnspireerd zijn door de gekleurde huisjes van Curaçao en Noorwegen. Maak een foto voor deze huizen en probeer je vrienden en familie voor de gek te houden.

Ga terug in de tijd bij Kasteel de Haar

Altijd al benieuwd geweest of je blauw bloed in je hebt? Breng dan eens een bezoek aan Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland, en voel je prins of prinses voor één dag. Dit bijzondere kasteel lijkt wel direct uit een sprookjesboek te komen compleet met slotgrachten, ophaalbruggen en imposante kasteeltorens. Tijdens je bezoek kun je wandelen door de kasteeltuinen, maar neem zeker ook eens een kijkje in de prachtige eetzalen of waag een dansje in de balzaal.

Relaxen in de natuur bij Utrecht

Heb je even genoeg van al die mooie steden? Dan kan je in de omgeving van Utrecht ook prima relaxen. Zo kan je je in de zomer uitstekend vermaken bij de Loosdrechtse en Vinkeveense Plassen. Hier kan je je uitleven met verschillende watersporten. Zo kan je er o.a. zeilen, waterskiën en duiken. Maar ook kan je er kano's en roeiboten huren zodat je zelf op pad kan. 

Een ander mooi natuurgebied is bij de Utrechtse Heuvelrug. Deze plek is vooral favoriet bij wandelaars en fietsers. Maar liefst 50 verschillende routen brengen je dwars door de bossen, heiden en stuifzandgebieden. Ga je op pad met kinderen? Vergeet dan ook niet een bezoek aan Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar vertier in levendige steden of wil relaxen in de natuur. In de provincie Utrecht kan je beide namelijk perfect combineren. Ook enthousiast geworden? Bekijk dan onze mooie hotels en vertrek met ons mee naar het 'Groene Hart' van Nederland!