Primera

  • *
  • *
  • *

Bugibba, Malta, Malta

  • Comfortabel Hotel in Bugibba
  • Zeer populaire vakantie
Vanafprijs geldt op:
16 april 6 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 372

Informatie over Primera

Primera is een middenklasse 3-sterren hotel in Bugibba. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's en reviews van Primera voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Primera en geniet van een heerlijke vakantie in Malta!

Ligging

Het hotel Primera Hotel ligt in Bugibba op ongeveer 500 m afstand van Qawra, het plaatselijke strand. Bars en restaurants vindt u in de buurt van het hotel. Een supermarkt ligt binnen een straal van ongeveer 1 km. De afstand naar het vliegveld is ongeveer 18 km.

Uitrusting

Het hotel beschikt over een hoofd- en aanliggende gebouwen met 7 verdiepingen en in totaal 82 kamers. Het hotel beschikt over de volgende faciliteiten: een receptie (24 u geopend), een lobby bar, internethoek (evt. tegen vergoeding) en een kluisje (tegen vergoeding). In het buitenbereik vindt u een seizoensafhankelijk geopend zwembad evenals een zonneterras.

Bovenstaande tekst over Primera is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken