Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sicilie ×
    • Giardini Naxos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Giardini Naxos

De bekende badplaats Giardini Naxos op Sicilie is een heerlijke vakantiebestemming. Het heeft een breed strand, waar je de hele dag kunt ontspannen. Aan de boulevard waar je overheerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken kan proeven. Na een dag op het strand een avond uit met je vrienden- (innen)? De boulevard heeft hippe bars en discotheken. Wil je op ontdekking en terug in de tijd? Bezoek de indrukwekkende ruïnes uit het Griekse verleden. Maak een prachtige wandeling over het landschap en kijk vanuit daar uit over de zee. Dit plaatsje ligt erg centraal gelegen, zo kan je omliggende dorpen ontdekken met de auto of lopend. Bezoek dan ook zeker het Griekse amfitheater. Al zin om op vakantie te gaan in Italië?

Lees meer

Populaire vakanties Giardini Naxos

Bezienswaardigheden op Giardini Naxos 

Giardini Naxos is centraal gelegen op het eiland van Sicilië, waardoor alles makkelijk te bereiken is. Er is een bus die naar het stadje Taormina rijd, waar het Griekse amfitheater is. Een andere bezienswaardigheid op het eiland is de actieve vulkaan Etna. Je kan met de kabelbaan naar boven en uitkijken over de vulkaan. Ga je liever met de bus is dat ook geen probleem, er gaan pendelbussen naar de top. Een idyllisch plaatsje wat makkelijk te bereiken is Calatabiano, waar je het prachtige kasteel kan bezoeken. Wil je nog meer ontdekken van het eiland, huur een auto en ga naar dorpjes of naar de grotere steden.

Klimaat in Giardini Naxos 

Giardini Naxos heeft een mediterraan klimaat. In de zomer is het er heerlijk warm en droog. Het is dan rond de 30 ° C een fijn temperatuur om aan het strand of zwembad te liggen. Maar soms kan het er 40 °C worden, dus goed insmeren! Een lekkere duik nemen in de zee? Het is rond de 23 graden daar koel je wel even vanaf. De beste reistijd is in de zomermaanden, maar ook zeker in het voorjaar en najaar. Heb je nu ook zin gekregen in een vakantie naar Giardini Naxos? Kijk ons aanbod.