Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Italie ×
  • Milaan ×
  • Milaan ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Naast modehoofdstad is Milaan de tweede grootste stad van Italie. Veel mensen kennen Milaan als de stad van de luxe modemerken. Echter wordt er vaak vergeten dat er ook enorm veel bezienswaardigheden in de stad aanwezig zijn. Het pronkstuk van de stad is El Duomo, de Dom. Deze prachtige kathedraal staat op het hoofdplein. Aan ditzelfde plein ligt de winkelgalerij Vittorio Emanuele. Hier vind je alle luxe merken. Ook vind je diverse musea in deze stad. Denk bijvoorbeeld aan het museum voor de moderne kunst of het archeologische museum. Terwijl je al het moois aan het verkennen bent tijdens je stedentrip, vergeet dan niet te genieten van het heerlijke Italiaanse eten!

Lees meer

Populaire stedentrips Milaan

Milaan - de modehoofdstad van Italië

Een jurkje van Dolce & Gabbana, schoenen van Gucci... Milaan is de perfecte stad voor wie van mode en design houdt. De Quadriletero d'Oro, oftewel de gouden vierhoek tussen de Via Manzoni, Via Monte Napoleone, Corso Venezia en Via della Spiga, is de meest chique shoppingzone in Milaan. Bewonder ook de 'glitterati' – de welbekende flanerende Milanezen die graag gezien willen worden - in de stijlvolle winkelgalerij Galleria Vittorio Emanuele. Milaan is een flitsende wereldstad met een hip en trendy karakter. Ook de keuken is creatief en 's nachts wisselen de 'hot spots' elkaar snel af. Dankzij de frequente dagelijkse luchtverbindingen is deze stad een ideale bestemming voor een stedentrip, shoppingweekend of een ontspannend weekendje weg.

Bezienswaardigheden Milaan

Milaan is, na Rome, de tweede stad van Italië en de belangrijkste stad van Noord-Italië. Deze stad is rijk aan tal van interessante musea, kerken en openbare gebouwen. Belangrijkste oude gebouwen in Milaan zijn het kasteel Castello Sforzesco, de kathedraal Duomo, de basiliek Sant’Ambrogio en het klooster Santa Maria delle Grazie, waar zich de beroemde muurschildering van Het Laatste Avondmaal van Da Vinci bevindt.

Verder geniet je in deze stad van de uitstekende restaurants en overheerlijke koffie. Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan een theatervoorstelling in het La Scala Theater of een voetbalwedstrijd bijwonen in het San Siro stadion.

Blog

 • Foto
  Shoppen in Milaan: hier moet je zijn!
  19 oktober 2021

  Of je nu jaren gespaard hebt of juist op koopjesjacht gaat, in Milaan kan echt iedereen slagen. Waar je precies moet zijn voor de meest waanzinnige shopping experience in Milaan hebben wij voor je uitgezocht.

  Shoppen in Milaan