Je zoekt nu op:

2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Milaan ×
    • Milaan ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Stedentrip Milaan

Op zoek naar een goedkope stedentrip Milaan? Last minute Milaan en all inclusive Milaan vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Milaan van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip Milaan te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je stedentrip! Naast modehoofdstad is Milaan de tweede grootste stad van Italie.

Lees meer

Populaire vakanties Milaan

Milaan - de modehoofdstad van Italië

Een jurkje van Dolce & Gabbana, schoenen van Gucci... Milaan is de perfecte stad voor wie van mode en design houdt. De Quadriletero d'Oro, oftewel de gouden vierhoek tussen de Via Manzoni, Via Monte Napoleone, Corso Venezia en Via della Spiga, is de meest chique shoppingzone in Milaan. Bewonder ook de 'glitterati' – de welbekende flanerende Milanezen die graag gezien willen worden - in de stijlvolle winkelgalerij Galleria Vittorio Emanuele. Milaan is een flitsende wereldstad met een hip en trendy karakter. Ook de keuken is creatief en 's nachts wisselen de 'hot spots' elkaar snel af. Dankzij de frequente dagelijkse luchtverbindingen is deze stad een ideale bestemming voor een citytrip, shoppingweekend of een ontspannend weekendje weg.

Bezienswaardigheden Milaan

Milaan is, na Rome, de tweede stad van Italië en de belangrijkste stad van Noord-Italië. Deze stad is rijk aan tal van interessante musea, kerken en openbare gebouwen. Belangrijkste oude gebouwen in Milaan zijn het kasteel Castello Sforzesco, de kathedraal Duomo, de basiliek Sant’Ambrogio en het klooster Santa Maria delle Grazie, waar zich de beroemde muurschildering van Het Laatste Avondmaal van Da Vinci bevindt.

Verder geniet je in deze stad van de uitstekende restaurants en overheerlijke koffie. Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan een theatervoorstelling in het La Scala Theater of een voetbalwedstrijd bijwonen in het San Siro stadion.