Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Veneto ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Veneto? Last minute Veneto en all inclusive Veneto vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Veneto van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Veneto te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Veneto is een regio in Italie die vooral bekend staat om prachtige steden zoals Venetië!

Lees meer

Populaire vakanties Veneto

Veneto - ideale uitvalsbasis voor Noord-Italië

Veneto vormt een populaire regio voor vakanties. Veneto ligt in het noordoosten van Italië. De hoofdstad van de regio is Venetië. De regio grenst in het westen aan het bekende Gardameer en in het oosten aan de Adriatische zee. Bekende steden die je tijdens je vakantie kunt bezoeken zijn Vicenza, Padua en Verona. Verona staat bekend als de stad waar het Romeo en Julia verhaal van Shakespeare zich afspeelde.

Geniet van de prachtige natuur

Veneto heeft een zeer divers landschap, variërend van zandstranden bij Bibione en Jesolo en grote lagunes zoals die van Venetië. Tot gebergtes als de Dolomieten en de Karnische Alpen en laagvlaktes waar landbouw (wijngaarden) een belangrijke plaats inneemt. In Veneto wordt ook het bekende drankje Spritz geproduceerd; gemaakt van wijn, water, olijven en likeur.

Zomer- of wintervakantie in Veneto?

In de Dolomieten is het goed vertoeven voor de wintersporter. Vooral Cortina d’Ampezzo is een gerenommeerd wintersport plaatsje in het dal van de rivier de Boite. Hier worden ook regelmatig belangrijke wintersport wedstrijden gehouden.

Vakantie Veneto, wanneer ga jij?

Vele Nederlanders gingen je al voor naar Veneto. Dan wel voor de wintersport, dan wel voor de natuur. Of voor een gondelvaart door Venetië, een wereldwijd bekende stad, gebouwd op een doolhof van grachten en kanalen en boordevol cultuur. Ook jij zal je tijdens een vakantie in Veneto uitstekend vermaken en verbazen over al het moois dat de regio te bieden heeft.