Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Bologna ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Welkom in Bologna; de plek waar de wereldberoemde bolognese-saus vandaan komt, maar vooral een heerlijke vakantiebestemming. Deze regio vind je in Noord-Italië waar je geniet van prachtige kunst en natuur. Bologna stad beschikt over architectonische hoogtepunten en prachtige winkels. De omgeving van Bologna leent zich uitstekend voor een actieve vakantie in de natuur. Je maakt hier namelijk prachtige wandelingen of fietstochten. Na een actieve dag geniet je hier van een heerlijke pasta bolognese. Kun je er geen genoeg van krijgen? Leer dan van een echte ‘Italiaanse mama’ hoe je deze zelf kunt maken tijdens een kookworkshop.

Lees meer

Populaire vakanties Bologna

Ontdek de rode stad Bologna

Een vakantie in Bologna is niet compleet zonder een bezoek aan Bologna stad. Wandel door de schitterende straatjes en geniet van de imposante gebouwen. Bologna beschikt over ruim 50 musea, dus échte cultuurliefhebbers kunnen hier dagenlang genieten van al het moois dat Bologna te bieden heeft. 

De prachtige omgeving van Bologna

Ben je na het bezoeken van de drukte in Bologna Stad toe aan een paar dagen strand? Ook dan zit je in Bologna goed. Op slechts 115 km afstand ligt de gezellige badplaats Rimini, wat via een makkelijke route zeer goed te bereiken is. Rij vervolgens via de kust omhoog, of geniet van de prachtige parken in het binnenland. Ook uitstapjes naar de prachtsteden Florence of Venetië behoren tot de mogelijkheden, waar je bezienswaardigheden in overvloed vindt. 

Bologna: reistijd en klimaat

Bologna bevindt zich op zo’n 1200 kilometer van de Nederlandse grens, en is dus prima met de auto te bereiken. Vliegen kan ook; dan ben je binnen 2 uur al in deze heerlijke Italiaanse regio. Het klimaat van Bologna kenmerkt zich door aangename lentes, warme zomers en een milde winter. Temperaturen rond de 30 graden zijn in de zomer eerder regel dan uitzondering, dus Bologna is een heerlijke bestemming voor een zonvakantie.

Lekker eten, mooie natuur, schitterende cultuur en veel rust. Spreekt dit je aan? Dan is Bologna de perfecte vakantiebestemming voor jou. Benvenuto!