Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Ierland ×
    • Dublin ×
    • Dublin ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Aan de noordoostkust van Ierland vind je Dublin; de levendige hoofdstad en een perfecte bestemming voor een stedentrip. Hier vind je gezellige straten vol bekende Ierse Pubs, een breed aanbod aan winkels en schitterende bezienswaardigheden. De sfeer is er gemoedelijk en iedereen die houdt van levendigheid zit in Dublin goed. In het oude stadcentrum vind je het uitgaansgebied Temple Bar waar je je tot diep in de nacht kunt vermaken. Ben je geen nachtbraker maar juist op zoek naar wat meer rust? Ook dan is Dublin de perfecte bestemming voor een stedentrip. Dublin kent verschillende heerlijke stadparken maar ook een baai met meerdere leuke strandjes. Hier kom je ’s zomers heerlijk bij van een ochtend in de levendige stad.

Lees meer

Populaire stedentrips Dublin

Winkelen in Dublin

Het shopwalhalla van Dublin vind je in Grafton Street. Deze wereldberoemde winkelstraat is wijds opgezet en bevat naast bekende winkelketens ook kleinere en lokale merken. Deze straat leidt naar het prachtige winkelcentrum Stephen’s Green Shopping Centre, een winkelcentrum met meer dan honderd winkels, restaurants en bars. Hier geniet je van een Irish Coffee of Guinness Beer na een drukke winkeldag. 

Dublin met kinderen

Omdat Dublin aan de Ierse Zee ligt, is het met name in de zomermaanden heerlijk om Dublin met kinderen te bezoeken. De baai van Dublin barst van de gezellige stranden en biedt veel mogelijkheden voor activiteiten op het water. 

Klimaat in Dublin

Door het gematigde klimaat dat Dublin kent is er geen héél groot onderscheid in temperatuur tussen de zomer- en wintermaanden. De zomers zijn er mild maar lekker, de temperatuur ligt dan boven de 20 graden. In de winter ligt de temperatuur rond de 10 graden, dus ook heerlijke temperaturen om deze prachtige Ierse stad te bezoeken.

Ben je toe aan een heerlijke stedentrip óf weekendje weg naar een grote stad waar dag en nacht genoeg te beleven is? Maar waar ook voldoende rust te vinden is? Dan is Dublin de ideale bestemming voor jouw eerstvolgende stedentrip.