Dolphin

 • *
 • *
 • *

Londen, Londen, Groot-Brittannie

  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

   Bekijk ons beschikbare aanbod in Londen of Groot-Brittannie

  Informatie over Dolphin

  Dolphin is een budget hotel in Londen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,1 door meer dan 100 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Dolphin voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Dolphin en geniet van een heerlijke vakantie in Groot-brittannie!

  In een rustige woonwijk gelegen

  Algemeen

  Dit hotel ligt in een rustige woonwijk in het hart van Westminster en biedt gasten een toegangspoort tot de talloze culturele juwelen in Londen. Er gebeurt altijd wel iets in Londen: tentoonstellingen, evenementen, toneelstukken, musicals, bioscoop en concerten, allemaal op loopafstand. 

  Faciliteiten

  Faciliteiten omvatten een ontvangsthal met 24 uur geopende receptie, hotelkluis, lift, een café, een kiosk, een kapsalon, een supermarkt, een bar-restaurant en Wi-Fi. Gasten kunnen ook gebruik maken van de was- en roomservice.

  Bovenstaande tekst over Dolphin is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.