Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Zakynthos ×
    • Agios Sostis ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Agios Sostis

Zoek je een vakantie op het Griekse eiland Zakynthos? Een rustige strandvakantie? Dan ga je naar het plaatsje Agios Sostis. Geniet hier van de rust, het strand en de blauwe zee. Lunchen aan het strand? Geen probleem! Er zijn genoeg Griekse eettentjes te vinden. Wandel na de lunch naar het Cameo eiland, wat voorheen vast zat aan het eiland. Een leuk weetje? Dit stukje eiland is door een aardbeving los gekomen. Loop over de houten brug en kom aan bij het bijzondere eiland en spot hier de schildpadden in het wild! Ga verder weg, huur een bootje en vergeet je snorkel niet om vissen te spotten. Al zin gekregen in de Griekse zon? Geniet dan van een heerlijke vakantie in Agios Sostis! 

Lees meer

Populaire vakanties Agios Sostis

Vakantie Agios Sostis

Agios Sostis ligt in het groene zuiden in de baai van Laganas, op ongeveer 8 km afstand van Zakynthos-Stad. Het is een rustige badplaats waar je geniet van de azuurblauwe zee en het zandstrand. Vanaf hier kan je heel het eiland Zakynthos ontdekken.

Wat te doen in Agios Sostis?

Wil je met de auto het eiland ontdekken? Geen probleem er zijn genoeg mooie plekken te bewonderen. Rijd helemaal naar het punt van het eiland en ga naar het strand Gerakas. Dit strand is een van de bekendste stranden op het eiland, het zandstrand en de groene omgeving brengt je helemaal tot rust. Op het strand zijn er vaak schildpadden te vinden, dus kijk goed om je heen! Wil je lekker cruisen door de bergen en steile wegen daar ben je niet bang voor? Dan rijd naar Dafni Beach, dit strand ligt verscholen achter de bergen ''goed zoeken''. Zin in de stad? Zakynthos stad, ook wel Zante Town genoemd is een gezellige stad waar je een paar uur kan vertoeven.

Neem plaats in een van de restaurants die te vinden zijn en proef de Griekse keuken. Liever een dagtrip met de boot? Ga dan naar Kefalonia. Dit eiland heeft veel historie en mooie stranden. Ontdek het om mee te gaan op een excursie. 

Het klimaat in Agios Sostis 

De beste reistijd om op vakantie te gaan is van de periode mei t/m oktober. Het water is altijd lekker warm tussen de 16 en 28 graden. Het Klimaat in Agios Sostis heeft een mediterraan klimaat, waardoor het droog en warm is. Enthousiast geworden over Agios Sostis? Bekijk het aanbod en laat je verassen!