Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Santorini ×
    • Kamari ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een zonvakantie naar Griekenland? Dan kan Kamari wel eens dé bestemming voor jou zijn! Deze stad ligt iets ten oosten van Fira, de hoofdstad van Santorini. Kamari is echter de trekpleister van het Griekse eiland. De plaats Kamari staat bekend om zijn levendige uitgaansleven, prachtige lavastranden en vulkanisch landschap. De boulevard is zeer sfeervol met typisch Griekse restaurants en cafés. Ontdek hier traditionele gerechten zoals tzatziki, souvlaki en een pita met gyros. Drink tot de late uurtjes lekkere cocktails en geniet van het prachtige uitzicht over de zee. Interesse in een goedkope vakantie Kamari? Bekijk hieronder onze deals en ga eropuit samen met familie of vrienden!

Lees meer

Populaire vakanties Kamari

Kamari, een populaire badplaats

Wil je erop uit in Kamari? Dan hebben we een aantal tips voor je! Je hebt een aantal oude wijnhuizen rondom Kamari. Onder andere Argyros en Canava Roussos. Laatstgenoemde is het oudste wijnhuis van Santorini en produceert al wijnen sinds 1836 (!). Kortom, ben je een wijnliefhebber? Zeker de moeite waard om hierlangs te gaan.

Daarnaast is de openlucht bioscoop op Kamari een must-see. Hier kun je films met Engelse ondertiteling bekijken in een unieke sfeer. Check van tevoren online het programma en ga ’s avonds rustig ontspannen met een filmpje terwijl de zon ondergaat!

Bewonder het prachtige natuurlandschap

Om extra van het uitzicht te genieten raden we je aan een wandeltocht naar de St. Pagratios kapel te maken. Dit kleine kerkje alleen al is de moeite waard om te bezoeken, maar het uitzicht is nog mooier. Je hebt een mooie blik op de stad Kamari en verderop over de azuurblauwe zee.

Rondom Kamari is het landschap vulkanisch. Je kunt hier prachtig wandelen en de omgeving verkennen. Interesse in een flinke wandeltocht met als beloning een mooi uitzicht over de Egeïsche Zee? Bezoek dan het oude stadje Thira. Dit ligt boven op de berg boven Kamari. Behalve een mooi uitzicht kunnen de culturele liefhebbers onder ons hun ei kwijt bij de vele archeologische bezienswaardigheden in de plaats.