A en O Hamburg Hauptbahnhof

  • *
  • *

Hamburg, Hamburg, Duitsland

  • Economy Hotel in Hamburg
Vanafprijs geldt op:
25 februari 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 31

Informatie over A en O Hamburg Hauptbahnhof

Op zoek naar een fijne accommodatie in Hamburg? A en O Hamburg Hauptbahnhof is een budget 2-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Het hotel behoort tot de welbekende A en O keten. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,2 door meer dan 5 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van A en O Hamburg Hauptbahnhof voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar A en O Hamburg Hauptbahnhof en geniet van een heerlijke vakantie in Duitsland!

Populaire budget hotel in een historisch kantoorgebouw. S / Metro: Centraal Station, 300 m. Washer Bar .. Lift. Parking. 276 kamers, haardroger, TV (alleen in dubbel / eenpersoonskamer / 4-bed kamers). 4 slaapkamers voorzien van een tweepersoonsbed en een stapelbed, beschikbaar. 4-6 bed kamer: eenvoudige accommodatie in 4- tot 6-persoonskamer, samen met andere reizigers in het hostel gebied.

Kind :. Maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in de kamer met 2 volwassenen (dubbel) inclusief ontbijt gratis.

Single met kind: maximaal 2 kinderen tot 17 jaar in een kamer met een volledig betalende gratis (EZ) incl. Ontbijt. De accommodatie van de 2e en 3e (SR) of 3e en 4e persoon (DZ) vindt plaats in een stapelbed.

DERTOUR Extra: High-speed Wi-Fi.

besparing:
Prijs voordeel: zondagavond EUR 38 in een tweepersoonskamer EUR 55 eenpersoonskamer, 30 EUR in het 4-kamer, EUR 28 in 4-6 slaapkamers.

De stad Hamburg is een cultuur en toerisme belasting, die al in onze tarieven is inbegrepen in rekening brengen.

Opmerking: deze dienst beschrijving is geldig van 2016/04/01 tot 31/10/2016


Bovenstaande tekst over A en O Hamburg Hauptbahnhof is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken