Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Denemarken ×
    • Midden Jutland ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Midden Jutland

Ga mee op avontuur en geniet van een heerlijke vakantie in Midden Jutland. Deze schitterende regio vind je in het midden van Denemarken en heeft een oppervlakte van ruim 13.000 km². Er zijn verschillende hoogtepunten van Denemarken te vinden in Midden Jutland. Zo loopt er de langste rivier, staat er de hoogste berg én ligt er het grootste meer van heel Denemarken. Van eindeloze groene vlaktes tot prachtige natuurwateren, Midden Jutland is de perfecte vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Ga je voor een levendige vakantie in een groot vakantiepark, of kies je voor een rustige vakantie op een kleinschalige camping? In Midden Jutland kan het allemaal.

Lees meer

Populaire vakanties Midden Jutland

Steden in Midden Jutland

Naast adembenemende natuur zijn er in Midden Jutland ook verschillende gezellige steden te bezoeken. Ribe bijvoorbeeld, wat in het zuidwesten ligt en een van de oudste dorpen van Denemarken is. Of Hvide Sande; een knus havenstadje aan de zuidwestkust van Midden Jutland.

Midden Jutland met kinderen

Wat voor vakantie je ook kiest in Midden Jutland, voor de kinderen is er altijd genoeg te beleven. In de natuur is alle ruimte om lekker in rond te rennen en een meer om op te kanoën is nooit ver weg. Een bezoek aan het Aquarium van Skilleborg mag ook zeker niet ontbreken, evenals een bezoek aan Safaripark Givskud Zoo of het populaire Legoland in Billund

Klimaat in Midden Jutland

Bij een vakantie waarbij je het liefst zoveel mogelijk buiten bent is het goed om rekening te houden met het klimaat. Een garantie op 100% droog weer heb je in Midden Jutland nooit, dus een paraplu is geen overbodige luxe. Maar omdat het vrijwel volledig omgeven is door zee valt deze regenval het gehele jaar heel erg mee.
 

Ga voor een heerlijke actieve vakantie in de schitterende natuur van Midden Jutland. Hier geniet je dagenlang van het buitenleven met het hele gezin. Je zult je hier geen moment vervelen!