Pietermaai Boutique

  • *
  • *
  • *

Willemstad, Curacao, Curacao

  • Comfortabel Appartement in Willemstad
  • Zeer goede service
  • Goede ligging
Vanafprijs geldt op:
26 oktober 7 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 1244

Informatie over Pietermaai Boutique

Pietermaai Boutique is een fijn 3-sterren appartement in Willemstad. In dit appartement geniet je van een aangename vakantie. Het appartement wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,7 door meer dan 50 reizigers. Bekijk snel de fotos en reviews van Pietermaai Boutique voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Pietermaai Boutique en geniet van een heerlijke vakantie in Curacao!

Zeer centraal gelegen in de historische wijk Pietermaai

Ligging in Willemstad

Pietermaai is een historische wijk van de Caribische stad, waar karakteristieke monumenten in ere zijn hersteld, waar vooruitstrevende kunstenaars, studenten en zakenmensen het straatbeeld bepalen en waar ze eten, drinken, dansen en genieten. Pietermaai is zowel heerlijk als relaxed en verrassend dynamisch. Hier ontmoet je de lokale bevolking en avonturiers, de levensgenieters en de excentriekelingen. Hier zie je de bankdirecteur naast de wasstraat aan de bar zitten, terwijl de rook van Cubaanse sigaren stijgt op het ritme van jazz, soul en salsa. Hier leeft Curaçao met volle teugen, in een sfeer van romantiek, geschiedenis en het verlangen naar nieuwe ontdekkingen.

Faciliteiten Pietermaai Boutique

Het hotel heeft de combinatie van de oude Europese bouwstijl en de modern ingerichte appartementen en suites. Het personeel wil dat gasten de sfeer van stedelijk en modern voelen in een authentieke omgeving. In Pietermaai boutique creëren ze deze ervaring door aan elk moment een persoonlijk tintje te geven.

Bovenstaande tekst over Pietermaai Boutique is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken