Dolphin Suites

  • *
  • *
  • *

Willemstad, Curacao, Curacao

  • Op loopafstand van Mambo Beach
  • Heerlijk, comfortabele kamers
  • Ontspannen in de spa
  • Twee fijne zwembaden
Vanafprijs geldt op:
12 maart 7 dagen
met 2 personen
inclusief vlucht vanaf Dusseldorf
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 1186

Informatie over Dolphin Suites

Dolphin Suites is een prachtig 3-sterren hotel in Willemstad. Dit hotel staat bekend om haar thuisgevoel. Neem een duik in het zwembad of geniet aan het strand van Mambo Beach. Dit hotel is gespecialiseerd in gasten met een beperking en biedt daar ook speciale programmas voor aan. Maar dit geliefde hotel is zeker voor iedereen: jong en oud en met of zonder beperking. Ontdek dit mooie hotel tijdens je volgende vakantie!

Sfeervol hotel gelegen op het oogstrelende Curacao!

Ligging in Willemstad

Dolphin Suites is zeer centraal gelegen. Met Mambo Beach, winkels en restaurants op loopafstand is er altijd iets te doen. Deze omgeving staat ook wel bekend als 'de hotspot' van Curacao.

Faciliteiten Dolphin Suites

Als je het hotel binnenkomt zie je meteen de receptie. Hier kun je terecht voor alle vragen. Dolphin suites heeft geen beschikking over een eigen restaurant maar werkt wel samen met drie restaurants die op loopafstand van het hotel gelegen zijn. Zo is er altijd genoeg keuze voor het diner. Ook beschikt het hotel over twee zwembaden. Daarnaast kun je gebruik maken van de ligbedden bij Madero Ocean Club. In het hotel is er een terras speciaal voor een gezellige BBQ met de familie. Verder is er een spacenter aanwezig, hier kun je helemaal tot rust komen.

Het hotel heeft de beschikking over verschillende soorten kamers. De standaard kamer is 32m² groot en heeft 1 tweepersoonsbed. De suite is geschikt voor vier personen. Deze heeft een grootte van 74m² en heeft de beschikking over 1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Ben je met een groter gezin of groep? Dan is de Suite & Kamer met verbindingsdeur iets voor jullie. Deze kamer is 106m² groot en heeft de beschikking over 2 tweepersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden. Alle kamers hebben de beschikking over een eigen badkamer, zithoek, keuken en terras.

Bovenstaande tekst over Dolphin Suites is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken