Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Playa De Las Americas ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa De Las Americas

Een vakantie naar Playa de las Americas? Het is dé feesthoofstad van Tenerife en één van de warmste plekken van de Canarische Eilanden. Voor de vele bars, clubs en discotheken kan je het beste in Verónica’s zijn. Deze strip staat in hoogseizoen vol met dansende jongeren. De volgende dag kan je heerlijk uitrusten aan het goudkleurige strand. Naast zon, zee en strand heeft Playa de las Americas veel meer te bieden. Je kunt hier heerlijk windsurfen en Jetskiën. Of relax op een boot opzoek naar dolfijnen en walvissen. Toch liever iets aan land? Ga dan golfen bij Golf las Américas of loop over de lange boulevard vol met terrasjes, souvenir- en kledingwinkels. Vanaf de boulevard kan je wandelend naar de dorpen Los Cristianos en Costa Adeje.

Lees meer

Populaire vakanties Playa De Las Americas

Playa de las Americas - Bruisende badplaats

Deze meest bekende en grootste badplaats van het eiland Tenerife kent gezellige wijken en mooie stranden die voornamelijk uit lavazand bestaan. Hier tref je een kilometerslange mooie promenade die loopt vanaf voormalig vissersdorpje Los Cristianos tot de mondaine badplaats Costa Adeje. Langs deze gezellige boulevard vind je veel terrassen, souvenir- en kledingwinkels. Hierdoor is het een ideale bestemming voor wandelliefhebbers; heerlijk slenteren langs de grillige kustlijn, winkelen of gewoon lekker op een terrasje te zitten.

Uitgaan in Playa de las Americas

Playa de las Americas staat ook bekend om zijn levendige uitgaansleven, je vindt hier tal van bars, kroegen, livemuziek, discotheken en nachtclubs die zich concentreren in het uitgaanscentrum Verónicas. Tot in de late uurtjes vermaakt vooral de jeugd zich hier kostelijk. Op culinair gebied hoefde je in Playa de las Americas voorheen niet veel te verwachten, echter is hierin wel een kentering zichtbaar. Het aanbod in sfeervolle en goede restaurants neemt steeds meer toe.