Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Costa Adeje ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa Adeje

Costa Adeje ligt in het zuidoosten van Tenerife en is een populaire badplaats voor zonliefhebbers op de Canarische Eilanden. Costa Adeje heeft heerlijke stranden en een kilometerslange strandpromenade met de leukste winkeltjes en de lekkerste restaurants. Hier geniet je volop van heerlijke tapas, van vers gevangen vis en leuke karaoke avonden. Ook voor natuurliefhebbers is de badplaats een uitstekende bestemming met mooie wandelpaden en lava landschappen. Als je in Costa Adeje op vakantie bent mag je het waterpark Siam Park ook absoluut niet overslaan. Dit park beschikt over de vetste glijbanen van Europa en zelfs in de winter kun je het park bezoeken dankzij de aangename temperaturen van Tenerife. 

Lees meer

Populaire vakanties Costa Adeje

Costa Adeje - luxe badplaats in Zuid-Tenerife

Costa Adeje is nog een relatief jonge plaats en ligt ten noorden van Playa de Las Americas op het eiland Tenerife. Het is in feite begonnen als een chique wijk met veel luxe hotels en appartementen en wordt ook wel het "Beverly Hills" van Tenerife genoemd.

Bezienswaardigheden Costa Adeje

Costa Adeje beschikt over een kilometerslange wandelboulevard met gezellige restaurants en winkeltjes. Wanneer je deze boulevard helemaal af loopt, kom je langs Playa de Las Americas en Los Cristianos. Vooral in de avond is deze boulevard erg sfeervol met lampjes en straatartiesten.

Een belangrijke trekpleister van Costa Adeje is het El Duque strand, waar je de hele dag kunt vertoeven in de zon. Dit strand ligt ook aan de boulevard en op de eerste en derde zondag van de maand is hier in de buurt een leuke markt. Naast wandelingen en relaxen op het strand beschikt Costa Adeje over verschillende winkelcentra zoals Plaza del Duque en Shopping Centra Mirador waar je goed kunt shoppen.

Siam Park is zonder twijfel de belangrijkste trekpleister van Costa Adeje. Dit is één van de grootste en bekendste waterparken van Europa. In dit waterpark vind je spectaculaire glijbanen voor jong en oud. Bij sommige glijbanen kom je zelfs haaien tegen… durf jij het aan?  

Weer en reistijd Costa Adeje

Costa Adeje behoort tot de Canarische Eilanden wat betekent dat er het hele jaar door aangename temperaturen zijn. De temperaturen zijn het hoogste in de maanden juli en augustus met gemiddeld 30 graden. In de wintermaanden liggen de temperaturen rond de 21 graden. Dit maakt het een geliefde bestemming bij overwinteraars. De reistijd naar Tenerife bedraagt ongeveer 4 uur en 20 minuten vanuit Nederland.

Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan mooie hotels en boek last minute of voor later in het jaar jouw welverdiende vakantie!