Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Tenerife ×
    • Costa adeje ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa adeje

Op zoek naar een goedkope vakantie Costa Adeje? Last minute Costa Adeje en all inclusive Costa Adeje vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Costa Adeje van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Costa Adeje te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Costa Adeje is één van de meest luxe badplaatsen van de Canarische Eilanden en is gelegen in het zuiden van Tenerife.

Lees meer

Populaire vakanties Costa adeje

Costa Adeje - Mondaine badplaats in Zuid-Tenerife

Costa Adeje is nog een relatief jonge plaats en ligt ten noorden van Playa de Las Americas op het eiland Tenerife. Het is in feite begonnen als een chique wijk met veel luxe accommodaties en wordt ook wel het "Beverly Hills" van Tenerife genoemd. Je vind hier dan veel accommodaties in het hogere prijssegment waardoor ook de meer welgestelde vakantiegangers hier veelvuldig vertoeven. Het centrum beschikt over een luxueus winkelcentrum waarbij het aanbod goed is afgestemd op de vraag van de toeristen.

 

 

De belangrijkste trekpleister van Costa Adeje is het El Duque strand, wat vaak heerlijke beschut ligt in de baai tegen de wind. Bovendien kun je makkelijk te voet of met de bus naar het drukkere centrum van Playa de las Americas.