Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • Lanzarote ×
    • Puerto Calero ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Puerto Calero

Ben je gek op watersport en luxe jachten? Dan is de plaats Puerto Calero op een van de leukste Canarische Eilanden; Lanzarote dé vakantiebestemming voor jou. Geniet van een terrasje in de zon en kijk uit over de haven. Houd je van shoppen? Loop dan onder de palmbomen door en bezoek de boetiekjes op de boulevard. Wil je wat leren over zeedieren? Bezoek het museum en leer meer over dolfijnen- en walvissen. Zwem net zo diep als dolfijn, beleef het in de Submarine tot 30 meter diep en ontdek het onderwaterleven. Niet onderwater maar boven water, huur een zeilboot en zeil over de zee. Puerto Calero is rustig gelegen, maar ligt wel tussen het levendige Puerto del Carmen en Playa Blanca. Hier kun je dan ook gemakkelijk een dagje naartoe! Een heerlijke vakantie beleef je in Puerto Calero!

Lees meer

Populaire vakanties Puerto Calero

Wat te doen in Puerto Calero 

Puerto Calero is rustige plaats gelegen tussen Puerto del Carmen en Playa Blanca. Op het eiland Lanzarote in de Canarische Eilanden. Deze plaats staat bekend om zijn luxe. Mooie jachthaven met de meest bijzondere boten. Loop door de jachthaven en bewonder al het moois op het water. Geniet van een heerlijke lunch of diner aan de boulevard. Wil je zelf ook varen maar je hebt geen eigen boot? Geen probleem er zijn genoeg bootverhuurders in de plaats. Wil je naar het strand? Er is een schitterende looproute van Puerto Calero naar Puerto del Carmen. Het is een wandeling van 5 km met een prachtig uitzicht over de zee. Geen puf meer om terug te lopen, ga met de watert bus terug!

Het weer in Puerto Calero 

Puerto Calero heeft een woestijnklimaat waardoor je warme en droge dagen hebt. De beste tijd om te reizen naar Puerto Calero is van mei t/m december. Er is bijna geen neerslag, dus heel de dag genieten op het strand is geen probleem. Het water is ook een aangename tempratuur tussen de 20°C en 24°C.