Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • La Palma ×
    • Los Llanos De Aridane ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Los Llanos De Aridane

Met een vakantie in Los Llanos de Aridane beleef je een fantastische mix tussen natuur, cultuur, historie en stranden. Dit is één van de leukste plaatsen om te verblijven tijdens een vakantie op La Palma. Door de ligging van Los Llanos de Aridane op de Canarische Eilanden ben je dicht bij de zwarte lavastranden, maar ook bij het bergachtige binnenland met valleien vol naaldbossen, hoge bergpieken en kraters. Je kunt hier urenlange wandelingen maken door de fenomenale natuur, dus neem je wandelschoenen zeker mee op reis! Natuurlijk is het op vakantie ook tijd voor lekker eten en drinken. Daarvoor zit je perfect in het historische en typisch Spaanse centrum van Los Llanos de Aridane!

Lees meer

Populaire vakanties Los Llanos De Aridane

Waarom op vakantie naar Los Llanos?

Daar zijn genoeg redenen voor! De tweede grootste stad van het eiland La Palma heeft een prachtig pittoresk centrum met mooie pleinen met fonteinen en geplaveide straten, geflankeerd door huizen in vrolijke kleuren. Ga in het centrum zeker naar het mooie Plaza de España waar lokale inwoners en toeristen elkaar ontmoeten bij de terrasjes. Duik ook zeker de leuke zijstraten in met winkels, cafés en restaurants. Proef de lekkerste paella, tapas en wijnen! Bezoek ook zeker de 16de-eeuwse kerk van Remedios en de dagelijkse groente- en fruitmarkt die veel levendigheid met zich meebrengt.

Wandelen op La Palma

Een andere reden om voor een hotel in Los Llanos de Aridane te kiezen is de goede uitvalsbasis voor wandelingen in het binnenland. Zo kun je vanuit dit plaatsje gemakkelijk naar bijzondere natuurlocaties waar wandelaars hun hart kunnen ophalen. Vooral het Nationaal Park Caldera de Taburienta is populair vanwege de prachtige uitzichten die je onderweg tegenkomt. Iets dichter bij Los Llanos de Aridane ligt Valle de Aridane. In deze vallei kun je prachtig wandelen tussen bossen, maar ook de bananen- en advocadoplantages. Veters strikken en vertrekken maar!

Naar de stranden vanuit Los Llanos de Aridane

Na een fanatieke wandeling door de indrukwekkende natuur van La Palma of een dagje rondslenteren in het historische centrum is er niets zo fijn als lekker naar het strand gaan. Vanuit Los Llanos de Aridane is het ongeveer 5 kilometer naar het dichtstbijzijnde strand: Puerto de Tazacorte. Op dit zwarte strand kun je even heerlijk uitwaaien, genieten van de Spaanse zon en zwemmen in zee. Het Spaanse leven is prachtig in Los Llanos de Aridane op de Canarische Eilanden!