Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • La Palma ×
    • Los Cancajos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Los Cancajos

Op zoek naar een goedkope vakantie Los Cancajos? Last minute Los Cancajos en all inclusive Los Cancajos vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Los Cancajos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Los Cancajos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Los Cancajos is een badplaats op de Canarische Eilanden en is gelegen aan de oostkust van het eiland La Palma.

Lees meer

Populaire vakanties Los Cancajos

Los Cancajos - Sfeervolle plaats met lavastranden

Los Cancajos is een badplaats in een prachtige natuurlijke omgeving op het vulkanische eiland La Palma. Het is slechts op enkele kilomters van vliegveld en de hoofdstad Santa Cruz de La Palma gelegen. Het kleine centrum beschikt over een ietwat verouderd winkelcentrum. Verder bestaat het dorpje vooral uit appartementen, hotels en slechts een paar gezellige barretjes en restaurantjes. Los Cancajos is daarom ook ideaal om lekker tot rust te komen en voor wandelaars en natuurliefhebbers een ideaal uitgangspunt om La Palma te ontdekken.

 

Los Cancajos beschikt over 2 baaien die bezaaid zijn met zwart lavazand. Het strand Playa de Los Cancajos is is één van de bekendste en grootste stranden van het eiland en in het zomerseizoen zijn hier ligbedden, douches, toiletten en kluisjes aanwezig. Ook is er een bar/restaurant en een frisdrankkraampje. Voor de kleintjes is er een groot speeltoestel. Je vindt hier een duikschool, verhuur van surfboards, een strandvolleybalnet en een sportveld met doelen (op het strand geplaatst).