Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
    • La Palma ×
    • Los Cancajos ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Los Cancajos

Wanneer je aankomt op de luchthaven van La Palma is het maar een kort ritje naar Los Cancajos. Het is de tweede grootste badplaats op dit eiland dat ligt op de Canarische Eilanden. Het rustige kustdorpje is de ideale vakantiebestemming door de combinatie van een ruim lavastrand, het gezellige centrum en kleinschalige accommodaties. Wanneer je de omgeving gaat ontdekken zul je zien dat je met slechts een paar stappen van je hotel op het zwarte lavastrand staat. Alle hotels vind je namelijk op loopafstand van de stranden. Langs de kustlijn loopt een lange wandelpromenade waar je de mooiste vergezichten over de soms ruige zee hebt. Dit is de ideale plek voor een rustige vakantie waar je volop kunt genieten van de mooie natuur!

Lees meer

Populaire vakanties Los Cancajos

Wandelen over de vulkaankrater doe je op La Palma!

Grote kans dat je speciaal naar La Palma komt voor een wandelvakantie. En dat is dan ook precies de reden waarom je in Los Cancajos bent! Dit is het ideale startpunt voor een van de vele wandeltochten die je kunt doen op dit mooie eiland, wat overigens niet voor niets de bijnaam ‘la isla bonita’ heeft. De mooiste wandelingen maak je in het nationale park Caldera de Taburiente wat dwars door de grote vulkaankrater met een doorsnede van 10 kilometer loopt. Wanneer je hier naartoe gaat tijdens je vakantie zul je je ogen uitkijken, er zijn soms wel hoogteverschillen van meer dan 2000 meter!

Wat te doen in de omgeving van Los Cancajos?

Ben je op zoek naar een culturele activiteit voor tijdens je vakantie? Breng dan zeker een bezoekje aan de hoofdstad van het eiland en geniet van het moois dat Santa Cruz de la Palma je te bieden heeft. In deze koloniale hoofdstad vind je nog veel overblijfselen uit deze bijzondere tijd toen deze stad de derde grootste handelshaven van Europa was. Dwaal door de straatjes met kasseien en bewonder de statige herenhuizen of geniet van een verfrissend drankje op een van de vele gezellige pleinen vol met barretjes en restaurants.