JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vlieg met KLM naar Denpasar» Prijsvrij.nl

Populairste hotels voor Bali

Hieronder vind je onze top 5 hotels op Bali die uitstekende beoordelingen hebben. Combineer deze hotels met vluchten van KLM!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Vlieg met KLM & Prijsvrij naar Denpasar (Bali)

Een verre strandvakantie naar Bali beleef je samen met KLM en Prijsvrij. De idyllische stranden, het relaxte eilandgevoel, het groene binnenland, de magische tempels… er zijn zó veel redenen waarom Bali zo’n geliefde vakantiebestemming is. Hoog tijd voor jou om je te laten betoveren door dit Indonesische eiland! Voor een vakantie op Bali vlieg je met KLM. Dit boek je eenvoudig bij Prijsvrij Vakanties. Kies jouw favoriete hotel uit op het eiland, reserveer KLM vluchten en Prijsvrij maakt hier een voordelige pakketreis van. Bekijk de beste deals voor een vakantie naar Bali inclusief vluchten met KLM!

Hierom ga je met KLM & Prijsvrij naar Bali

Het korte antwoord? Vliegcomfort! Dat zit hem niet alleen in de fijne vliegtuigstoelen, maar denk ook aan de uitstekende service aan boord. Van de vriendelijke bemanning krijg je maaltijden van goede kwaliteit geserveerd: o.a. een driegangen menu waarbij ook drankjes zijn inbegrepen. Geniet bovendien van alle entertainment aan boord met een multifunctioneel beeldscherm op de rugleuning van de stoel voor je. Met dit persoonlijke entertainmentsysteem heb je de beschikking over leuke films, spelletjes en muziek. Hierdoor vliegt de tijd (letterlijk)! Met een vlucht van KLM start je jouw vakantie naar Bali meteen goed en kom je uitgerust aan op het eiland. Wist je trouwens dat KLM onlangs nog bekroond is met de eervolle titel ‘beste luchtvaartmaatschappij voor passagiers’?

De mooiste highlights van Bali

Natuur en cultuur komt op een fantastische manier samen wanneer je de mooiste highlights van Bali bezoekt. Je staat oog in oog met indrukwekkende tempels die stuk voor stuk uniek zijn. De olifantentempel Goa Gajah, de watertempel Pura Tirta Empul en de zeetempel Pura Tanah Lot zijn daar prachtige voorbeelden van. De allermooiste (volgens velen) is de Pura Ulun Danu. Deze kleine tempel ligt op een mini eilandje en het lijkt net alsof deze tempel drijft in een meer. Super fotogeniek!

Bali staat ook bekend om haar rijstvelden- en terrassen in het binnenland. Vooral in de omgeving van Ubud vind je felgroene rijstterrassen waar je kunt hiken. De hiketocht Campuhan Ridge Walk laat je zien hoe mooi de natuur van Bali is, evenals de wandeling naar de mooiste waterval van Bali: Sekumpul. ‘Last but not least’ mogen we de talloze stranden op Bali niet vergeten. Van het populaire strand bij Sanur tot aan het rustige strand van Amed waar je fantastisch kunt duiken: op Bali worden dromen werkelijkheid!

Een vlucht van KLM en een mooi hotel boek je makkelijk en verrassend voordelig bij Prijsvrij Vakanties! Wij doen er alles aan om de prijs zo laag mogelijk te houden zonder in te leveren op comfort. Kijk daarom snel naar de beste deals voor een vakantie naar Bali