JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vliegen met KLM » Voordelig op reis » Prijsvrij.nl

KLM

Vlieg met KLM naar jouw lievelingsbestemming! Prijsvrij Vakanties heeft een sterke samenwerking met deze luchtvaartmaatschappij en al vele jaren laten wij samen met KLM onze reizigers de mooiste plekken van de wereld zien. Stap aan boord en vlieg naar 170 bestemmingen wereldwijd. Net zoals een familie die een onvergetelijke strandvakantie in Miami beleeft met een rechtstreekse vlucht van KLM. Of een koppel dat kiest voor een romantische stedentrip naar Dubrovnik met de gunstige vliegtijden van KLM. Wat voor soort reis je ook in gedachten hebt, bij onze trouwe partner KLM is je vlucht in goede handen en start je jouw vliegvakantie goed. Bekijk snel de beste deals uit ons aanbod met vluchten van KLM!

Waarom vliegen met KLM?
  • 170+ bestemmingen
  • Fijne aankomst- en vertrektijden
  • Meerdere vluchten per dag
  • Uitstekende service aan boord
  • Smakelijke maaltijd en dranken
  • Films, spelletjes en muziek aan boord

Relaxed vliegen met KLM

Er zijn veel voordelen verbonden aan vliegen met KLM. Vliegen met Nederlands grootste luchtvaartmaatschappij KLM Royal Dutch Airlines is een genot. Met een vlotte check-in op de luchthaven stap je relaxed aan boord. Als je eenmaal je plekje hebt gevonden, zet je de leuning naar achteren en vliegen maar! Bovendien heeft KLM naar veel bestemmingen rechtstreekse vluchten waardoor je vakantie lekker snel begint. Op deze manier vlieg je ontspannen en omringd door veel comfort naar je vakantiebestemming.

Op vakantie met KLM via Prijsvrij

Bij Prijsvrij Vakanties combineren wij de mooiste hotels en appartementen met vluchten van KLM waardoor er een pakketreis ontstaat. Bekijk ons aanbod aan vakanties en stedentrips mét vluchten van KLM en vind je beste deal voor jouw favoriete bestemming!

Boek je vakantie of stedentrip vertrouwd via Prijsvrij Vakanties inclusief vluchten van KLM, de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij van Nederland!