JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vlieg met KLM naar Bangkok » Prijsvrij.nl

Populairste hotels voor Bangkok

Hieronder vind je onze top 5 hotels in Bangkok die uitstekende beoordelingen hebben. Combineer deze hotels met vluchten van KLM!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Vlieg met KLM & Prijsvrij naar Bangkok

KLM en Prijsvrij Vakanties nemen je mee op ontdekkingstocht naar Bangkok. De hoofdstad van Thailand is een ware metropool en een feest voor al je zintuigen. Ruik de geur van al het streetfood bij de eetkraampjes en bekijk unieke tempels met het geluid van voorbijrazende Tuk-Tuks op de achtergrond. Je zult in het begin een beetje moeten wennen aan deze bijzondere stad, maar uiteindelijk zal jouw bezoek aan Bangkok een culturele ervaring worden die je voor altijd bijblijft. Start je vakantie naar Bangkok gelijk goed met de betaalbare deals van Prijsvrij inclusief vluchten met KLM!

Waarom naar Bangkok met KLM & Prijsvrij?

KLM biedt rechtstreekse vluchten aan naar Bangkok, zo ben je er zo snel als mogelijk: in 11 uur. Daarnaast vliegt KLM dagelijks naar de Thaise hoofdstad waardoor je veel keuze hebt in vertrekdata. Eenmaal aan boord van het KLM-toestel kun je rekenen op een uitmuntende service en kwaliteit. Het gastvrije cabinepersoneel bezorgt je heerlijke maaltijden en dranken die je vanuit een comfortabele stoel kunt nuttigen. De tijd vliegt letterlijk voorbij met een persoonlijk interactief beeldscherm vol muziek, spelletjes en films. Wat een fijne start van jouw reis naar Bangkok. Een vakantie naar Bangkok inclusief vluchten met KLM boek je verrassend voordelig bij Prijsvrij Vakanties!

Citytrippen in Bangkok

Na een relaxte vlucht met KLM zet je voet op Thaise bodem en ben je klaar voor de leukste highlights van deze unieke stad. Er is zoveel te zien in Bangkok! Een onmisbare bezienswaardigheid is het Koninklijk Paleis. Het Grand Palace is voorzien van een sierlijke Thaise architectuur en je kunt er een rondleiding volgen. Van alle tempels in Bangkok is Wat Arun een echte aanrader. Dit is namelijk de tempel van de dageraad, die het mooist is om te bezoeken tijdens zonsopkomst. Ook typisch voor Bangkok zijn de drijvende markten. Op het wateroppervlak van kanalen worden op bootjes allerlei handelswaren verkocht. Dit is tevens een leuk uitje voor ontmoetingen met lokale inwoners. Ervaar zelf wat Bangkok nog meer voor jou in petto heeft!   

Scoor nu jouw voordelige deal naar Bangkok bij Prijsvrij Vakanties en kies voor een goed gelegen hotel én vluchten met KLM.