JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Abu Dhabi » Vakantie Deals » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Abu Dhabi

Ben je op zoek naar een bijzondere zonvakantie? Dan is een last minute Abu Dhabi precies wat je zoekt! Dit Emiraat is gelegen ten Zuiden van het welbekende Dubai, maar doet zeker niet onder. Futuristische gebouwen, bijzondere architectuur, een rijke cultuur en de heerlijke temperatuur maken Abu Dhabi tot een ideale winterzonbestemming!

Last Minute Abu Dhabi

Last minute de zon opzoeken in Abu Dhabi

Bij een vakantie Abu Dhabi zal je vooral de gelijknamige hoofdstad bezoeken van dit Emiraat. Echter voor een zonvakantie zou je ook kunnen uitwijken naar het iets kleinere Al Ain, Mezairaa (ideale uitvalsbasis om de woestijn te bezoeken) of Ruwais.

Last minute Abu Dhabi: geen moment verveling

Als je denkt dat je tijdens je last minute Abu Dhabi alleen kunt genieten van het weer dan heb je het mis! Wanneer je Abu Dhabi bezoekt kan je niet anders dan een bezoek brengen aan één van de themaparken, zoals Ferrari World of Yas Waterworld. Zoals de naam al verraad, leer je in Ferrari World alles over het bekende automerk. Mocht je geen genoeg krijgen van de snelheid, bezoek dan gelijk ook het Yas Marina Circuit waar je ook zelf een rondje kan maken over het race circuit!

Oud vs. nieuw

Naast futuristische gebouwen en architectuur vind je ook nog de cultuur terug van de Verenigde Arabische Emiraten. Boek vooraf alvast een tour door het Sjeik Zayed-moskee, de grootste moskee van het land, en de op zeven na grootste moskee ter wereld.

Waar Dubai bekend staat met haar kunstmatige eiland Palm Island, staat Abu Dhabi weer bekend met haar Yas Island. Veel entertainment en vermaak vind je terug op dit eiland door de verschillende themaparken, hotels en het race circuit.

De ideale last minute winterzonbestemming

Abu Dhabi wordt het gehele jaar door aangeboden als zonbestemming, echter kan de temperatuur in de zomer flink oplopen! Wij raden je aan je Abu Dhabi last minute daarom in de winter, wanneer het in Nederland koud is, te boeken. Het weer in Abu Dhabi is dan aangenaam en prima om je zonvakantie te combineren met een bezoek aan de gelijknamige stad.  

Last minute vakantie Abu Dhabi

Ook nieuwsgierig geworden naar een vakantie Abu Dhabi? Dan is dit het moment om deze geweldige bestemming eens écht te bezoeken! Boek je last minute Abu Dhabi vandaag en vlieg direct naar deze zonzekere bestemming.