Last Minute Dubai

Als relatief onbekende bestemming is Dubai sinds een aantal jaar uitgegroeid naar een topbestemming in het Midden-Oosten. Dubai staat bekend om zijn dure auto's, Burj Khalifa, de grote shoppingmalls en de verschillende stranden. Dubai -één van de 7 Verenigde Arabische Emiraten- is geschikt om een strandvakantie te combineren met een citytrip. Bezoek eens de spice souk, waar je 1001 verschillende kruiden kunt kopen.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Veelzijdig Dubai voor iedereen

Dubai heeft als veelzijdige stad voor ieder wat wils. Cultuur opsnuiven doe je in één van de souks in de stad. De natuur ontdek je in de woestijn met een safari en leer hier buikdansen en kameelrijden. De grootste shoppingmall ter wereld is een waar paradijs voor alle winkelliefhebbers en zoek verkoeling in het thematisch waterpark van Atlantis, Aqualand. Combineer je last minute Dubai ook met een bezoek aan Abu Dhabi

Een last minute naar Dubai boek je bij Prijsvrij.nl

Dubai is een uiteenlopende bestemming waar je een strandvakantie prima kunt combineren met een stedenreis. Boek nu je last minute vakantie naar de Dubai en kies uit de vele prachtige hotels van Prijsvrij.nl. Doordat wij géén boekingskosten rekenen en ook nog eens een Beste Deal Garantie, hebben, weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wacht niet langer, en boek jouw vakantie naar de veelzijdige stad Dubai!