JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Bulgarije » Vakantie deals 2024 » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Bulgarije

Zin in een last minute naar Bulgarije? Bulgarije heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een ware zonbestemming. De zon schijnt er in de zomer volop en met temperaturen tussen de 20 en de 35 graden is het een goed alternatief voor bestemmingen aan de Middellandse Zee. Bulgarije ligt aan de Zwarte Zee en heeft verrassend mooie stranden. De bekendste is Sunny Beach, maar er zijn nog veel meer stranden zoals Goudstrand. Relaxen op het strand wissel je makkelijk af met een bezoek aan leuke plaatsjes zoals het authentieke Nessebar. Of duik in het achterland de indrukwekkende natuur in met een mooie wandelroute.

Je leest het al, Bulgarije is een land dat uit meer bestaat dan alleen jongeren en discotheken. Beleef Bulgarije op jouw eigen manier. Wacht niet te lang en boek jouw last minute naar Bulgarije!

Last minutes
Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

De voordelen van een last minute naar Bulgarije

Hoewel Bulgarije niet op nummer één staat als bekendste zonbestemming, kent dit land veel voordelen waardoor jij een last minute vakantie naar Bulgarije zeker zult overwegen. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Voordelige prijzen: een biertje kost je omgerekend €1,- en uit eten gaan kun je al vanaf € 10 per persoon!
  • Moderne hotels: aangezien deze vakantiebestemming pas net ontdekt is, zijn de meeste hotels modern ingericht.
  • Wandelroutes: Bulgarije heeft meer dan 5000 wandelroutes uitstaan, waardoor sportief worden op vakantie ineens gemakkelijk wordt!
  • Goedkope vakantie: Bulgarije is een voordelige bestemming voor elke portemonnee.
  • En ‘last but not least’ heft Bulgarije heerlijke stranden aan de Zwarte Zee!

Last minute Bulgarije: Sunny Beach

Bulgarije staat beroemd en berucht om haar leuke uitgaansgelegenheden. Jongeren zullen vaak naar goedkope vakantie badplaatsen gaan zoals Sunny Beach of Goudstrand. Naast het feit dat je hier prachtige stranden aantreft, vind je in deze badplaatsen een aaneenschakeling van discotheken, gezellige bars, restaurants en goede hotels. Bulgaarse nachten zijn hier lang!

Wat te doen tijdens je Bulgarije last minute

Wanneer je de stranden verlaat, zul je snel de aardige lokale bevolking ontmoeten, kennis maken met de Bulgaarse keuken of de wonderschone landschappen ontdekken. Vergeet zeker niet om naar het plaatsje Nessebar te gaan. Deze prachtig gelegen kustplaats staat op de lijst van werelderfgoed UNESCO en is één van de oudste steden van Europa. Je vindt er een authentieke cultuur, panden uit de Renaissance en eeuwenoude vestingmuren. Hetzelfde geldt voor Sozopol. Deze plaats is net als Nessebar een traditioneel dorp waar je lekker kunt ronddwalen. Bulgarije zal je verrassen!

Goedkope vakantie last minute naar Bulgarije

Bij Prijsvrij Vakanties vind je altijd de last minutes naar Bulgarije tegen de beste prijs. Vanwege onze Best Deal Garantie weet je ook zeker dat je nooit teveel zult betalen. Wacht niet te lang en boek jouw last minute naar Bulgarije vandaag nog!