JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vakantie Legoland » Onvergetelijke vakantie » Prijsvrij.nl

Vakantie Legoland

Je kent ze wel, die kleine gekleurde blokjes: Lego! De fabrikant kwam door het grote succes op het idee een themapark te openen geheel in Lego stijl: Legoland. Na een succesvolle opening in Denemarken volgden er al snel meerdere Legoland parken verspreid over de hele wereld. En wat is er nu gaver als een dagje of vakantie naar Legoland? In de pretparken vind je niet alleen de allermooiste creaties van Lego steentjes, maar ook vele attracties. Zo zijn de parken opgedeeld in meerdere thema's en vind je voor alle leeftijden veel vermaak. Verzeker jezelf van een onvergetelijk verblijf met het hele gezin en bekijk snel onze aanbiedingen naar Legoland in Denemarken, Duitsland en de Verenigde Arabische Emiraten!

Verblijf in de achtertuin van een Legoland park

Vakantie in de omgeving van Legoland

Wil je een dagje weg tijdens je vakantie? Combineer natuur of sightseeing met een dagje pretpark en verblijf in een hotel in de buurt van een Legoland park.

Legoland Billund

Het themapark Legoland Billund Resort is opgedeeld in 9 verschillende thema's. Stap in een piratenschip en spuit toeschouwers nat in Pirate Land of maak een ritje in een vliegsimulator in Poolland. Met meer dan 50 attracties is er voor iedere leeftijd wel wat wils. Ga je met kleintjes op vakantie? Voor de allerkleinsten is er Duplo® Land: een kleurrijk speelparadijs boordevol plezier en leuke activiteiten. Peuters kunnen hier veilig rondlopen, spelen en ontdekken. Maak een ritje in de trein, bestuur je eigen vliegtuig en ontdek de leuke DUPLO® speelhuisjes. Tickets klaar? Spelen maar!

Legoland Deutschland

Iets dichterbij huis vind je Legoland Deutschland Resort boordevol avontuur en met maar liefst 10 spectaculaire themawerelden. Maak een ritje in spannende achtbanen, aanschouw spectaculaire shows en ontdek meer dan 65 gave attracties. Net als in de andere Legoland themaparken, bewonder je hier ook de mooiste creaties van Lego steentjes. Ervaar een fantastische familievakantie in het kleurrijke Legoland Duitsland. Wil je je verblijf extra speciaal maken? Kies dan voor één van de vele themakamers in het Legoland Gunzburg. Overnacht je buiten het resort, boek dan je entreetickets apart.

Legoland Dubai

Een van de nieuwere Legoland parken is Legoland Dubai. Met meer dan 40 attracties verdeeld over een indoorgedeelte, outdoor gedeelte en een aquapark geniet je van uren Lego-plezier. Het park is vooral gericht op families met kinderen tot 12 jaar. Maak een ritje in de kinderachtbanen, laat de kids zelf autorijden op de autobaan en pak een filmpje in de 4D-bioscoop. Ook dit park heeft een eigen DUPLO®-gebied voor de kleinste Lego-fans. Afkoelen doe je in het waterpark met spetterende waterglijbanen waar waterratten zich eindeloos vermaken. Het pretpark en waterpark hebben aparte toegangstickets, bekijk ze hier voor uren plezier.

Losse tickets voor Legoland

Verblijf je niet op het resort van Legoland zelf en wil je een dagje weg? Haal dan losse entreetickets.

  • Legoland Billund: Bekijk de tickets hier
  • Legoland Deutschland: Bekijk de tickets hier
  • Legoland Dubai: Bekijk de tickets hier

Naar Legoland tijdens je vakantie

En, zie jij jezelf al door de wereld van Lego lopen? Ben jij een natuur- of stadliefhebber? Waar je ook naartoe gaat op vakantie, een bezoek aan Legoland is altijd een goed idee! Of maak er een Legoland vakantie van en verblijf op een steenworp afstand van het park: wát een luxe. Wordt het Denemarken, Duitsland of de Verenigde Arabische Emiraten? Omringd door een wereld van Lego zal jong en oud zich sowieso vermaken!

Veelgestelde vragen

De openingstijden verschillen per Legoland en per seizoen. Bekijk dus altijd de openingstijden voor je vertrek.

Het allereerste Legoland pretpark is Legoland Billund. Dit park werd in 1968 geopend in het stadje Billund in Denemarken.

Bekijk het ticketaanbod voor Legoland Billund hier.

Bekijk het ticketaanbod voor Legoland Deutschland hier.

Bekijk het ticketaanbod voor Legoland Dubai hier.