Veelgestelde vragen - Betaling

Ik heb geen internetbankieren of een creditcard, kan ik toch een vakantie boeken?

Dit is mogelijk indien de reis niet binnen 9 weken plaatsvindt, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling, de reis wordt dan door een van onze reserveringsmedewerkers ingeboekt. Je zult een factuur ontvangen en daarmee kan je de reissom middels een overschrijving bij de bank voldoen. Het Rabobank rekeningnummer van Prijsvrij.nl is IBAN: NL84 RABO0120 7174 68 t.n.v. Prijsvrij.nl. Vermeld altijd het dossier- en/of reserveringsnummer.

Wanneer moet ik de betaling voldoen?

Voor een reis met een vertrek later dan 9 weken dan het moment van boeken, dient de aanbetaling direct te worden voldaan en zal het restantbedrag 8 weken voor vertrek moeten worden voldaan. De aanbetaling is voor reizen met Sunmix en Solfly Smart 50%, voor overige aanbieders is de aanbetaling 10-35%. De aanbetaling wordt berekend over het originele bedrag van de boeking. Op de boekingspagina, voordat je definitief boekt, zie je een overzicht van de te betalen bedragen en de betalingstermijn. Kosten van eventuele bijgeboekte producten (zoals verzekeringen) moeten direct worden voldaan en komen dus bovenop de aanbetaling.

De betaling van een reis met vertrek binnen 9 weken dient direct in zijn geheel te worden voldaan. 

Het restantbedrag, in het geval van een aanbetaling, dient voor de aan jou kenbaar gemaakte datum overgemaakt te worden op het rekeningnummer van Prijsvrij.nl welke weergegeven staat op de factuur. De betaling dien je te voldoen met vermelding van je dossiernummer. Het dossiernummer ontvang je in een losse e-mail binnen 1 werkdag na de boeking.

Is mijn betaling door jullie ontvangen?

Zodra de (aan)betaling is ontvangen en verwerkt krijg je hiervan een bevestiging via de e-mail. Bij de restantbetaling ontvang je GEEN bevestiging van betaling. Wil je deze toch ontvangen dan kan je deze per e-mail aanvragen. Daarnaast kan je ook inloggen met je account bij "Mijn Prijsvrij.nl" en controleren of dat je betaling goed is verwerkt.

Wat zijn de bankgegevens van Prijsvrij.nl?
Het Rabobank rekeningnummer van Prijsvrij.nl is IBAN: NL84 RABO0120 7174 68 t.n.v. Prijsvrij.nl en BIC: RABONL2U