Veelgestelde vragen - Betaling

Ik heb geen internetbankieren of een creditcard, kan ik toch een vakantie boeken?

Dit is mogelijk indien de reis niet binnen 6 weken plaatsvindt, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling, de reis wordt dan door een van onze reserveringsmedewerkers ingeboekt. Je zult een factuur ontvangen en daarmee kan je de reissom middels een overschrijving bij de bank voldoen. Het Rabobank rekeningnummer van Prijsvrij.nl is IBAN: NL84 RABO0120 7174 68 t.n.v. Prijsvrij.nl. Vermeld altijd het dossier- en/of reserveringsnummer.

Wanneer moet ik de betaling voldoen?

Indien je vóór 6 weken voor vertrek boekt, heb je de keuze om een aanbetaling te voldoen of de gehele reissom direct in één keer. De eventuele restantbetaling dient 6 weken voor vertrek te worden voldaan. Indien de vakantie binnen 6 weken voor vertrek wordt geboekt, dan dient direct de gehele reissom betaalt te worden.

 

Aanbetaling

De hoogte van de niet restitueerbare aanbetaling wordt berekend als percentage (25-50%) van het originele bedrag van de boeking. Kosten van eventuele bijgeboekte producten (verzekeringen, parkeerplaats etc.) moeten direct worden voldaan en komen dus bovenop de aanbetaling. Het aanbetalingsbedrag verschilt per aanbieder en kan worden teruggevonden op de boekpagina voordat je definitief boekt. 

 

Restantbetaling

Het eventuele restantbedrag dient voor de aan jou kenbaar gemaakte datum te worden voldaan. Dit kan eenvoudig & veilig via Mijn Prijsvrij met o.a. iDeal.

Is mijn betaling door jullie ontvangen?

Zodra de (aan)betaling is ontvangen en verwerkt krijg je hiervan een bevestiging via de e-mail.

 

Voldoe je een restantbetaling via Mijn Prijsvrij, ontvang je een bevestiging van de betaling per e-mail. De betaling wordt binnen enkele werkdagen verwerkt op jouw dossier, dit is terug te zijn op Mijn Prijsvrij.

Voldoe je de restantbetaling echter per overschrijving naar ons rekeningnummer, dan ontvang je GEEN bevestiging van betaling. Binnen enkele werkdagen zie je de verwerking van betaling terug in Mijn Prijsvrij.

Wat zijn de bankgegevens van Prijsvrij.nl?

De restantbetaling kan eenvoudig & veilig worden voldaan via Mijn Prijsvrij met o.a. iDeal. 

Het Rabobank rekeningnummer van Prijsvrij.nl is IBAN: NL84 RABO0120 7174 68 t.n.v. Prijsvrij.nl en BIC: RABONL2U.