Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische Kust ×
    • Gumuldur ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Voor een zonvakantie aan de Egeische Kust in Turkije ga je naar Gumuldur! Je vindt hier alles wat je van een ontspannen vakantie verwacht. Prachtige stranden, heerlijke Turkse mezes om je vingers bij af te likken en gezellige bars voor in de avond. Bij Gumuldur vind je maar liefst 13 kilometer aan zandstranden die je één voor één een geweldig uitzicht over de Egeïsche zee geven. Vanaf het centrale strand van Gumuldur zijn de hotels en restaurants binnen handbereik. Er zijn ook verschillende kleine strandjes in de buurt waar je samen romantisch van de zonsondergang geniet. Struin langs de vele marktjes en restaurantjes en ontdek met z’n tweetjes of met het hele gezin deze parel aan de Egeïsche zee!

Lees meer

Populaire vakanties Gumuldur

Het strand van Gumuldur

Gumuldur is een klein rustig plaatsje dat helemaal langs het kilometers lange strand gebouwd is. Vroeger leefde de inwoners van Gumuldur onder andere van de mandarijnteelt in de regio, maar tegenwoordig is het toerisme de voornaamste bron van inkomen. Het zandstrand is lang en breed en loopt langzaam af in de zee. Dit maakt het strand uitermate geschikt voor een vakantie met jonge kinderen. Vanaf het strand loop je zo naar de hoofdstraat Sahil Cd, waar ontzettend veel leuke restaurantjes en kraampjes gevestigd zijn. Struin in de namiddag rond, op zoek naar leuke souvenirs en strijk uiteindelijk neer op een terras waar je nog lang van de avondzon kunt genieten.

Hotels in Gumuldur

Eén van de fijne eigenschappen van Gumuldur is dat vrijwel alle hotels op loopafstand van het strand liggen. Je hebt in Gumuldur al snel veel luxe voor een betaalbare prijs en veel hotels zijn zeer goed afgestemd op het ontvangen van gezinnen met kinderen. Denk aan resorts met een geweldige zwembad omringd door palmbomen. Gumuldur heeft een ruime keuze aan hotels die jou een heerlijke vakantie zullen bezorgen!

Het weer in Gumuldur

Het milde mediterrane klimaat van Gumuldur maakt het tot één van de favoriete vakantiebestemmingen voor zonaanbidders. Het kwik zakt in Gumuldur vrijwel nooit onder de 10 graden en in juli en augustus is het er het warmst met gemiddelde temperaturen van rond de 32 graden. Voor een zon- zee- en strand vakantie kun je in Gumuldur van mei tot en met half oktober goed terecht. De temperatuur van de zee ligt in de maanden juli en augustus gemiddeld tussen de 14 en de 25 graden. Smeer je goed in en geniet je hele vakantie lang van de Turkse zon!