Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Egeische Kust ×
    • Bitez ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Aan de Egeische Kust vind je Bitez; een gezellig en typisch Turks vissersdorpje waar je heerlijk tot rust kunt komen tijdens een zonvakantie in Turkije. Je vindt er verschillende stranden met zonnebedjes, knusse laagbouw voor een rustige sfeer en een promenade met verschillende winkeltjes en restaurants. Het vakantieplaatje wordt compleet gemaakt door heerlijk geurende citrusbomen en palmbomen. Ook voor de allerkleinsten is Bitez een leuke bestemming; zo zijn er verschillende accommodaties die een animatieteam hebben en zijn er vaak aparte kinderzwembaden te vinden. En mocht je tussen het luieren door zin hebben in wat meer reuring, dan ben je in de levendige havenstad Bodrum aan het juiste adres!

Lees meer

Populaire vakanties Bitez

Oud en nieuw Bitez

Bitez bestaat eigenlijk uit twee delen; oud en nieuw Bitez. Het oude centrum van Bitez ligt iets meer landinwaarts, op zo’n kilometer afstand van de kust, en huisvest met name de lokale bevolking. Hier dwaal je door kleine straatjes vol authentieke huisjes en geniet je van een rustige sfeer. Iets levendiger is het in het nieuwe gedeelte; hier tref je onder andere de haven en verschillende kiezelstrandjes aan. Pal langs de zee vind je de promenade met verschillende restaurants en bars, waar je onder het genot van heerlijke lokale gerechten uitkijkt op de baai van Bitez. 

Kleinschalige resorts

Het massatoerisme heeft het knusse Bitez nog niet ontdekt, waardoor er nog amper grote hotels te vinden zijn. Je verblijft hier heerlijk rustig in een van de kleinschalige accommodaties tussen de glooiende heuvels van de Egeïsche kustlijn. Begin de dag lekker ontspannen met een kopje koffie en vers fruit op je eigen balkon of terras, onder het genot van vrolijk gefluit van de meest prachtige vogels.

 

Ben je op zoek naar een rustige zonvakantie met een levendige stad binnen handbereik? Dan is Bitez de perfecte vakantiebestemming voor jou en jouw gezin!