Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Thailand ×
    • Zuid Thailand ×
    • Koh Samet ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Koh Samet

Thailand is een fantastisch vakantieland maar kan op sommige plekken behoorlijk druk zijn. Wil jij ontsnappen aan de drukte? Trek jezelf dan helemaal terug op het paradijselijke eiland Koh Samet. Dit eiland in Zuid Thailand is 7 km lang en 3 km breed, en beschikt over maar liefst 14 stranden. Als je even stilstaat bij de grootte van dit kleine eilandje, dan is dat erg veel! Sinds 1981 wordt het beschermd als natuurpark. Daarom vind je er alleen kleinschalige accommodaties. Er zijn vrijwel geen echte wegen maar er is een wandelpad langs de hele oostkust van Koh Samet, waarbij je de ene na de andere idyllische baai passeert. En rondom het eiland vind je prachtige koraalriffen waar je uitstekend kunt snorkelen. Voor een ontspannen vakantie in Thailand is Koh Samet een ware aanrader!

Lees meer

Populaire vakanties Koh Samet

Op vakantie naar het eiland Koh Samet

Koh Samet is een heerlijke plek voor een ontspannen zonvakantie in Thailand. Het kleine eilandje wordt omringd met helder zeewater en de meest kleurrijke koralen. Jouw vakantiedagen kun je hier dan ook goed besteden met leuke duik- en snorkeltochten. Wie weet spot je er nog wel een zeeschildpad. Nog niet eerder op duikvakantie geweest? Dan zijn er 2 goede duikscholen te vinden op het eiland waar je je PADI kan behalen.

Naast duiken en snorkelen kan je er nog veel meer watersporten beoefenen. Ga windsurfen en trotseer de golven of maak een kanotocht langs de mooie kustlijn van het eiland. En je kan natuurlijk ook gewoon lekker zonnen en relaxen op de mooie stranden.

De mooiste stranden van Koh Samet

Het eiland beschikt over maar liefst 14 helderwitte stranden. Dat lijkt misschien niet zo veel, maar als je even stilstaat bij het feit dat het eiland maar 13 km² groot is. Dan is dat toch wel erg bijzonder te noemen. Via het wandelpad dat loopt langs de hele oostkust van Koh Samet, wandel je gemakkelijk door van de ene naar de andere idyllische baai met wuivende palmbomen.

Diamond Beach, ofwel Hat Sai Kaew, is het meest levendige strand van het eiland. Overdag is het er altijd gezellig druk en kan je er lekker loungen op fijne ligbedjes. Je vind er verschillende mooie resorts en gezellige restaurantjes aan het strand. 's Avonds kan je geregeld genieten van een mooie vuurwerkshow op het strand of wandel door naar de boulevard met leuke bars en clubs.

De beste reistijd naar Koh Samet

Koh Samet staat bekend als één van de zonnigste eilanden van Thailand. Het hele jaar door kan je er genieten van warme temperaturen van gemiddeld 30-32 graden. De beste reistijd voor jouw vakantie naar Koh Samet is in het droge seizoen met weinig neerslag, van ca. november t/m april. In het regenseizoen kan je te maken krijgen met hevige regenbuien, maar ondanks dat regent het meestal niet zo lang en komt de zon altijd weer tevoorschijn.

Wil jij ook genieten van een heerlijke zonvakantie op Koh Samet of een paar dagen ontsnappen aan de drukte van Bangkok? Bekijk dan snel onze mooie hotels en appartementen in Koh Samet. Vind jouw ideale accommodatie en geniet van een ontspannen vakantie in Zuid Thailand.