Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Menorca ×
    • Cala N Bosch ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Cala N Bosch

Op zoek naar een goedkope vakantie Cala 'n Bosch? Last minute Cala 'n Bosch en all inclusive Cala 'n Bosch vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Cala 'n Bosch van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Cala 'n Bosch te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Deze bekende badplaats ligt in het zuiden van het tot Spanje behorende eiland Menorca.

Lees meer

Populaire vakanties Cala N Bosch

Cala 'n Bosch - Prachtige baai met wit zandstrand

Cala ‘n Bosch is gezellige vakantie bestemming op Menorca. Deze badplaats is gelegen aan de zuid west kant van het eiland. Het eiland Menorca is gelegen in de Middellandse Zee staat vooral bekend als het rustigere broertje van Mallorca, waar met name gezinnen en liefhebbers van natuur naartoe kunnen. Vakantiegangers die op zoek zijn naar cultuur moeten vooral de kleine, historische stadjes in het binnenland bezoeken.

 

Cala ’n Bosch ligt aan een grillige kust met rotsen. Er zijn twee zandstranden bij de badplaats. Aan de ene kant is dat het Cala ’n Bosch strand en aan de andere kant het Son Xoriguer strand. Dit laatste strand is erg populair bij watersporters. Het Cala ’n Bosch strand daarentegen is ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen. Het strand ligt in een baai en heeft een heel geleidelijk aflopend strand. Door de begroeiing en lage duinen lig je hier tevens redelijk beschut. Bij beide stranden vind je gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. tevens zijn er leuke bars.

 

Cala ’n Bosch heeft een klein centrum met restaurantjes en cafés, gevestigd rondom de haven. De winkels die je er gevestigd zijn, zijn voornamelijk souvenir winkels. De badplaats en accommodaties zijn goed ingespeeld op gezinnen met kinderen, één van de grootste doelgroepen van het eiland. Vanuit Cala ’n Bosch kun je tijdens je vakantie ook makkelijk diverse uitstapjes te maken naar andere delen van het eiland.