Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Portinatx ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Portinatx

Op zoek naar een goedkope vakantie Portinatx? Last minute Portinatx en all inclusive Portinatx vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Portinatx van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Portinatx te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Portinatx is een badplaats in Spanje en is gelegen in het uiterste noorden van het eiland Ibiza.

Lees meer

Populaire vakanties Portinatx

Portinatx - Gezellig en rustig dorpje

Deze rustige kustplaats is ver verwijderd van al het feestgedruis waar het party eiland Ibiza om bekend staat. In Portinatx vind je dan ook vooral gezinnen met jonge kinderen die heerlijk genieten van hun rustige strandvakantie.

 

In de mooie baai van Portinatx zijn 3 prachtige witte zandstranden gelegen: Playa Porto, S’Arenal Petit en S’Arenal Gros. Vanwege de rustige ligging achter de rotsen lijkt S’Arenal Petit wel een idyllisch privé strandje, terwijl je bij Playa Porto kunt genieten van de mooie heuvels met pijnbomen. Het grootste strand, S’Arenal Gros, ligt centraal in Portinatx. Alle stranden zijn bovendien erg kindvriendelijk doordat het helderblauwe water erg ondiep is. Strandbedjes zijn verkrijgbaar, maar wel tegen betaling. Daarnaast zijn er in de zomer ook strandwachten aanwezig.

 

In de avonden geniet van je van een lekker hapje en drankje op het terras, maar ben je die Sangria eenmaal beu wil je wat sterkers en toch wat langer doorgaan? Ook dat kan in Portinatx in één van de vele, vooral Engelse, pubs of in de bekende Music bars.