Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Portinatx ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Portinatx

Portinatx is een kleine badplaats op het Spaanse eiland Ibiza. Het is een geliefde bestemming bij gezinnen met jonge kinderen. Portinatx heeft vele prachtige resorts en in de schitterende baai zijn 3 verschillende leuke strandjes te vinden. Voor een heerlijke strandvakantie ben je hier dus aan het juiste adres! Door het prachtige helderblauwe water is het hier fijn om lekker te snorkelen en te zwemmen. In het centrum zijn vele gezellige restaurantjes en bars te vinden. De omgeving van Portinatx is net zo schitterend als de plaats zelf, daarom is het een echte aanrader om een auto te huren en zo het leuke eiland te verkennen. Portinatx is een klein badplaatsje, maar zoals je leest is er van alles te doen. Ga snel zelf op ontdekking!

Lees meer

Populaire vakanties Portinatx

Portinatx - Gezellig en rustig dorpje

Deze rustige kustplaats is ver verwijderd van al het feestgedruis waar het party eiland Ibiza om bekend staat. In Portinatx vind je dan ook vooral gezinnen met jonge kinderen die heerlijk genieten van hun rustige strandvakantie.

De stranden van Portinatx

In de mooie baai van Portinatx zijn 3 prachtige witte zandstranden gelegen: Playa Porto, S’Arenal Petit en S’Arenal Gros. Vanwege de rustige ligging achter de rotsen lijkt S’Arenal Petit wel een idyllisch privé strandje, terwijl je bij Playa Porto kunt genieten van de mooie heuvels met pijnbomen. Het grootste strand, S’Arenal Gros, ligt centraal in Portinatx. Alle stranden zijn bovendien erg kindvriendelijk doordat het helderblauwe water erg ondiep is. Strandbedjes zijn verkrijgbaar, maar wel tegen betaling. Daarnaast zijn er in de zomer ook strandwachten aanwezig.

Uitgaan in Portinatx

In de avonden geniet van je van een lekker hapje en drankje op het terras, maar ben je die Sangria eenmaal beu wil je wat sterkers en toch wat langer doorgaan? Ook dat kan in Portinatx in één van de vele, vooral Engelse, pubs of in de bekende Music bars.