Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Playa den bossa ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa den bossa

Op zoek naar een goedkope vakantie Playa d'en Bossa? Last minute Playa d'en Bossa en all inclusive Playa d'en Bossa vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Playa d'en Bossa van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Playa d'en Bossa te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Deze badplaats in Spanje staat bekend om zijn uitgaansleven en vind je op het leuke eiland Ibiza.

Lees meer

Populaire vakanties Playa den bossa

Playa d'en Bossa - Uitgaan in hippe badplaats

Playa d'en Bossa is gelegen in het zuiden van Ibiza, ongeveer 5 kilometer ten westen van de hoofdstad van het eiland: Ibiza-Stad. Ook de internationale luchthaven is op een steenworp afstand, de ligging is dus ideaal. De badplaats is echter vooral populair vanwege het 2,5 kilometer lange zandstrand en aansluitende boulevard. Vanwege het heldere water en fijne zand is het ook voor families een goede bestemming. Vooral het zuidelijke gedeelte van dit langste strand van Ibiza is erg populair onder jongeren. Je vind hier namelijk de meest populaire hotspots in het uitgaansleven zoals de strandbarren Bora-Bora, Beachhouse of Club Nassau maar ook de bekende discotheken Space & Ushuaïa. Als je een liefhebber bent van house muziek, is dit echt the place to be!

 

Wil je naast uitgaan ook nog wat van de cultuur opsteken, dan is een wandeling door het oude ommuurde centrum van Ibiza-Stad een echte aanrader. D'Alt Vila, zoals dit gedeelte genoemd wordt, steekt hoog boven de rest van de stad uit en staat sinds 1999 geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bezoek hier onder andere de prachtige kerk 'Catedral de Santa Maria de las Nieves' en de mooie bouwwerken rondom de 'Plaça de Espanya'.