Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Playa Den Bossa ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa Den Bossa

Playa d’en Bossa is een badplaats gelegen op Ibiza. De plaats staat bekend om het langste zandstrand van heel het eiland, dus voor strandliefhebbers is het de ideale plaats om een heerlijke zonnige vakantie in Spanje door te brengen. De badplaats is populair onder jongeren door het bruisende uitgaansleven met vele hippe clubs en gezellige cafés. Als je op zoek bent naar gave feestjes en een hele hoop gezelligheid dan zit je hier dus helemaal op je plek. Maar het is niet alleen een geschikte plaats voor jongeren. Ook gezinnen of stellen vermaken zich hier prima. Bezoek bijvoorbeeld het waterpark, ga snorkelen of maak een mooie wandeltocht! Bekijk het aanbod op Prijsvrij.nl voor een onvergetelijke vakantie onder de mediterraanse zon.

Lees meer

Populaire vakanties Playa Den Bossa

Playa d'en Bossa - Uitgaan in hippe badplaats

Playa d'en Bossa is gelegen in het zuiden van Ibiza, ongeveer 5 kilometer ten westen van de hoofdstad van het eiland: Ibiza-Stad. Ook de internationale luchthaven is op een steenworp afstand, de ligging is dus ideaal. De badplaats is echter vooral populair vanwege het 2,5 kilometer lange zandstrand en aansluitende boulevard. Vanwege het heldere water en fijne zand is het ook voor families een goede bestemming. Vooral het zuidelijke gedeelte van dit langste strand van Ibiza is erg populair onder jongeren. Je vind hier namelijk de meest populaire hotspots in het uitgaansleven zoals de strandbarren Bora-Bora, Beachhouse of Club Nassau maar ook de bekende discotheken Space & Ushuaïa. Als je een liefhebber bent van house muziek, is dit echt the place to be!

Bezienswaardigheden Playa d'en Bossa

Wil je naast uitgaan ook nog wat van de cultuur opsteken, dan is een wandeling door het oude ommuurde centrum van Ibiza-Stad een echte aanrader. D'Alt Vila, zoals dit gedeelte genoemd wordt, steekt hoog boven de rest van de stad uit en staat sinds 1999 geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bezoek hier onder andere de prachtige kerk 'Catedral de Santa Maria de las Nieves' en de mooie bouwwerken rondom de 'Plaça de Espanya'.

Het weer in Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa beschikt over een mediterraan klimaat. Dit kenmerkt zich door warme zomers en milde winters. In de zomer zijn de temperaturen heerlijk warm met gemiddeld ongeveer 30 graden. Dat klinkt heerlijk toch?