Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Playa De Talamanca ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Playa De Talamanca

Playa de Talamanca is de ideale bestemming op het Spaanse eiland Ibiza voor mensen die niet direct in, maar wel op loopafstand van, het bruisende nachtleven willen verblijven. Daarbij heeft Playa de Talamanca het breedste zandstrand in de buurt van Ibiza-stad. Vanuit de haven maak je boottochtjes naar de verschillende plekken op het eiland en vanwege de centrale ligging is alles met de auto ook snel te bereiken. Ook biedt Playa de Talamanca zelf alles wat je van een ontspannende vakantie verwacht. Een relaxed strand, luxe beach clubs en comfortabele hotels. Je vindt het allemaal rondom de prachtige baai van Playa de Talamanca. Al zin gekregen in een vakantie Playa de Talamanca? Bekijk dan ons aanbod!

Lees meer

Populaire vakanties Playa De Talamanca

Het strandleven in Playa de Talamanca

Strijk neer op het strand van Playa de Talamanca en ervaar waarom mensen zo positief zijn over Ibiza. Met een paar passen verplaats je jezelf van je strandbedje naar de zee en via je bedje weer terug naar een gezellige beach club. Er hangt een zeer ontspannen sfeer en het uitzicht over de baai en vrolijk dobberende bootjes zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Maak een wandeling over de houten promenade langs het strand en ga langs bij de bekende Rehab beach club. De cocktails zijn zoet en het uitzicht is prachtig. Het is zeer waarschijnlijk dat je hier tijdens je vakantie in Playa de Talamanca meerdere dagen zult doorbrengen.

De jachthaven van Playa de Talamanca

Tussen Ibiza stad en Playa de Talamanca in ligt de Marina Botafoch waar je je de hele dag kunt vergapen aan de meest luxe jachts die je ooit hebt gezien. Loop in een paar minuten van je hotel naar de haven en fantaseer over welke jacht jij zou kiezen als je de mogelijkheid had. Op verschillende plekken in de haven vind je restaurants waar je heerlijk kunt dineren met uitzicht over deze luxe schepen.

Uitgaan in Playa de Talamanca

Playa de Talamanca heeft het grootste strand in de buurt van Ibiza stad en als je van een flinke wandeling houdt dan is Ibiza stad in 15 minuten te belopen. Trek je mooiste jurkje aan en bereid je voor op een avond die al je verwachtingen van Ibiza zullen overtreffen. Het is niet voor niets dat de bekendste dj’s van de wereld hier nog elk jaar meerdere avonden naartoe komen om het publiek in extase te brengen. De sfeer is fantastisch en clubs als Pacha en Amnesia staan bekend als de beste clubs van de wereld. Wat jij ook belangrijk vind aan een bezoek aan Ibiza, in Playa de Talamanca wordt jouw vakantie sowieso één groot feest.