Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Figueretas ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Figueretas

Op zoek naar een goedkope vakantie Figueretas? Last minute Figueretas en all inclusive Figueretas vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Figueretas van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Figueretas te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Deze badplaats is gelegen in Spanje in het zuiden van het eiland Ibiza.

Lees meer

Populaire vakanties Figueretas

Figueretas - Rustige buitenwijk van Ibiza-Stad

Figueretas is gelegen tussen Ibiza-Stad en Playa d'en Bossa en is daarmee eigenlijk geen op zichzelfstaande badplaats, maar eerder een buitenwijk van Ibiza-Stad. Dit vakantieoord heeft zijn populariteit te danken aan het mooie Figueretas strand met zijn gezellige promenade met palmbomen. Je vindt hier winkeltjes, straatkunstenaars en leuke restaurantjes en barretjes voor een hapje en een drankje.

 

Door de centrale ligging van Figueretas bezoek je gemakkelijk alle bezienswaardigheden in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een fiets huren of een boottocht maken.

Geliefd bij gezinnen

In tegenstelling tot het vooral bij jongeren populaire Playa d'en Bossa is Figueretas eerder in trek bij gezinnen en stelletjes die de drukte willen ontwijken. Mocht je wel graag willen feesten in Ibiza-Stad, Playa d'en Bossa en San Antonio, dan kun je 's avonds de discobus pakken.

 

Er bevinden zich vele appartementencomplexen direct aan het strand en er zijn ook genoeg mogelijkheden om diverse watersporten te beoefenen. Wil je met de kids genieten van waterpret, neem ze dan mee naar waterpark Aquamar met vele glijbanen!