Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
    • Figueretas ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Figueretas

Wil jij in jouw volgende zonvakantie de rust opzoeken? Dan is het mooie Figueretas op het Spaanse eiland Ibiza perfect voor jou. De badplaats grenst aan Ibiza-Stad en beschikt over een zandstrand met kristalhelder water. Langs de kust loopt een promenade vol met restaurants waar je geniet van Spaanse specialiteiten, zoals tapas en paella. Wil jij ook een uitstapje maken? Dan is de magische rots van Ibiza Es Vedra een échte must-see. Dit 400 meter hoge rotseilandje is onbewoond en ligt in een beschermd natuurgebied. Een ander prachtig stukje van Ibiza is het mystieke strand Atlantis. Dit is in één woord: magisch. Dit alles zorgt ervoor dat jij volledig tot rust komt in Figueretas!

Lees meer

Populaire vakanties Figueretas

Figueretas: rustige buitenwijk van Ibiza-Stad

Dit vakantieoord heeft zijn populariteit te danken aan het mooie Figueretas strand met zijn gezellige promenade met palmbomen. Je vindt hier winkeltjes, straatkunstenaars en leuke restaurantjes en barretjes voor een hapje en een drankje.

Bezienswaardigheden in Figueretas 

Door de centrale ligging van Figueretas bezoek je gemakkelijk alle bezienswaardigheden in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een fiets huren of een boottocht maken. Reis af naar een van de bekende hippiemarkten, de Hippy Market Punta Arabi, in Es Canar. Vind daar de leukste hebbedingen, zoals zelfgemaakte sieraden, vrolijk gekleurde kleding en leren sandalen.

Voor het bewonderen van prachtige uitzichten en tot rust te komen zijn de zandstranden Cala Llenya, Cala Vadella en Cala Martina heerlijk om te toeven. Nog een leuke reistip voor de vliegtuigspotters: het strand Es Codolar is de perfecte plek om vliegtuigen van Boeings tot Airbussen te spotten.

Kindvriendelijke vakantie op het Spaanse eiland Ibiza

In tegenstelling tot het vooral bij jongeren populaire Playa d'en Bossa is Figueretas eerder in trek bij gezinnen en stelletjes die de drukte willen ontwijken. Mocht je wel graag willen feesten in Ibiza-Stad, Playa d'en Bossa en San Antonio, dan kun je 's avonds de discobus pakken.

 

Er bevinden zich vele appartementencomplexen direct aan het strand en er zijn ook genoeg mogelijkheden om diverse watersporten te beoefenen. Wil je met de kids genieten van waterpret, neem ze dan mee naar waterpark Aquamar met vele glijbanen!

Denk voor een ideale zonvakantie met het hele gezin óf geliefde eens aan de Spaanse badplaats Figueretas: een heerlijke vakantiebestemming voor zowel rust als avontuur.