Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Dorada ×
    • La Pineda ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie La Pineda

Van een vakantie naar de Costa Dorada verwacht je mooie stranden en La Pineda heeft één van de mooiste stranden van de regio. Het ligt op zes kilometer afstand van het bruisende Salou. In La Pineda kun je dus heerlijk genieten van de rust en maak je ook gemakkelijk een uitstapje naar één van de bekendste feestlocaties van de Costa Dorada. La Pineda is een modern stadje met een aangelegde boulevard vol palmbomen. Je kunt hier eindeloos langs het strand wandelen voordat je het stadje induikt om van een heerlijke paella of lekkere tapas te genieten. Wil jij liever cultuur snuiven? Op geen half uur rijden van La Pineda vind je de grootste aquaducten van Spanje. Kortom: een vakantie in La Pineda is genieten!

Lees meer

Populaire vakanties La Pineda

Activiteiten tijdens je vakantie in La Pineda

Naast het onbeperkt bakken in de zon is er in en om La Pineda ook ontzettend veel te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Aquapark Aquapolis met maar liefst 11 unieke glijbanen zoals de vulcano river en de speed race. Als je van een flinke dosis adrenaline houdt dan zijn er nog de spectaculaire black hole en de boomerang. Vervelen is geen optie in dit spectaculaire waterpark! Op vijf minuten rijden van La Pineda vind je ook nog eens het pretpark Ferrari Land waar je naast een mega snelle achtbaan ook kunt plaatsnemen in verschillende simulatoren om te ervaren hoe het is om in een echte formule 1 Ferrari te rijden.

Uitgaan in La Pineda

In La Pineda combineer je een prachtig en relatief rustig strand met een gezellig nachtleven. La Pineda heeft een groot aanbod aan gezellige bars en restaurants. Daarnaast vind je in deze top badplaats ook de grootste discotheek aan de Costa Dorada, La Pacha! Gebruind door de zon dans je hier tot in de vroege uurtjes om vervolgens uitgeblust in je lekkere hotelbedje op loopafstand te duiken. La Pineda biedt de ideale balans tussen ontspanning, leuke activiteiten en gezellige bars voor de onvermoeibare vakantieganger.

Hotels in La Pineda

De hotels van La Pineda zijn net als het stadje zelf modern en mooi opgezet. La Pineda heeft zich vanaf de jaren ‘60 ontwikkeld tot één van de populairste badplaatsen aan de Costa Dorada en er is goed nagedacht over het plaatsen van de hotels en de faciliteiten zoals de prachtige zwembaden. Vrijwel alle hotels in La Pineda bevinden zich op loopafstand van het strand en één van de supermarktjes. Zo heb jij tijdens je vakantie alles lekker dichtbij en kun je al je tijd besteden aan het heerlijk tot rust komen en genieten van deze Spaanse topbestemming.