Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Del Sol ×
    • Mijas ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Toe aan een veelzijdige vakantie? Aan de Spaanse Costa Del Sol in Andalusië ben je aan het juiste adres in het stadje Mijas. Dit wonderschone dorpje bestaat uit 2 delen. Mijas Costa is het strandgedeelte, waar je kunt genieten onder de zon met een heerlijk glas Sangria uit Spanje. Beter kant toch bijna niet. Even genoeg ontspanning gehad? Bezoek dan Mijas Pueblo en slenter tussen de smalle straatjes, waar witte huisjes in groten getale aanwezig zijn. Het idyllische centrum is een schoolvoorbeeld voor het typisch Spaanse karakter. Vanuit hier heb je dan ook een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. Vergeet daarnaast zeker niet de welbekende vakantiekiekjes te maken. Deze foto's zijn werkelijk een lust voor het oog en te gebruiken om heerlijk na te genieten van je vakantie in Mijas.

Lees meer

Populaire vakanties Mijas

Stranden in Mijas

Ben je op zoek naar een heerlijke standvakantie in Spanje? Dan zit je in Mijas helemaal goed. De stranden bevinden zich in het gedeelte van Mijas Costa. Mijas Costa ligt tussen badplaats Fuengirola en het luxe Marbella. Het strand heeft een lengte van maar liefst 12 kilometer, waar het de plek bij uitstek is om te genieten van een heerlijke zonvakantie. Wil je wat actie in het spel brengen? Beoefen dan tal van watersporten, zoals waterskiën, windsurfen of jetskiën. Achter het strand ligt een levendige boulevard, waar je een lekker drankje kunt doen of kunt genieten van de beste tapas, om vervolgens een traditionele Spaanse avond te beleven met dans en muziek. Dat klinkt als een dag om nooit te vergeten!

Bezienswaardigheden voor tijdens een vakantie in Mijas

Genoeg ontspannen op je ligbedje? Om even de benen te strekken, is een kijkje nemen in het traditionele dorp een must see. In Mijas Pueblo – dat in de bergen te vinden is - vind je witte traditionele huisjes, smalle straatjes en knusse winkeltjes om doorheen te struinen. Duik daarbij ook terug de geschiedenisboeken in en neem een bezoekje aan de Iglesia de la Inmaculada Concepción. Daarnaast heb je vanuit hier uitzicht op het bergachtige achterland en de Sierra de Mijas, wat zorgt voor de ideale vakantiefoto. 

Weer en klimaat in Mijas

Bij een verblijf in het pittoreske stadje Mijas, tref je een mediterraan klimaat. De zomers zijn hier heet en droog en in de winter heb je een zachte temperatuur. In de zomer kan de temperatuur oplopen tot wel 31 graden. Het is er dan ook heerlijk vertoeven onder de Spaanse zon.

Wil jij nu een veelzijdige vakantie waar je dus altijd keuze hebt uit 2 gedeeltes, het knusse dorpje of het heerlijke strand. Bekijk dan snel de mogelijkheden en vlieg met ons mee naar de Costa del Sol.